Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sweet Smile A- ja G-pistevibraattori var 1

Sweet Smile A- ja G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tutustu vartalosi intensiivisen tuntoherkkiin nautintopisteisiin Sweet Smile A- ja G-pistevibraattorin avulla.

Suurin osa naisista tunteekin jo vavisuttavia nautintoja tarjoavan G-pisteen tai ainakin ovat kuulleet siitä, mutta vähemmän tunnettu A-piste ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota. Itse asiassa monet eivät edes tiedä sen olemassaolosta.

Monet naiset ovat kyllä kokeneet sen tarjoamaa ihanaa stimulaatiota harrastaessaan seksiä doggy-style -asennossa kumppanin kanssa. A-piste sijaitsee syvällä emättimen etuseinämässä, G-pisteen yläpuolella, ja siihen voi osua helpoiten tietyissä seksiasennoissa.

Sweet Smile A- ja G-pistevibraattorin varressa on kaksi stimuloivaa kumpua, joiden avulla voit tutustua molempiin mielihyväpisteisiin. Sen avulla voit kokea hurjia yhdistelmäorgasmeja, jotka saavutat kiihottamalla molempia nautintopisteitä yhtäaikaisesti.

Joustava vibraattori mukautuu vartalosi anatomiaan ja sen sisään asettaminen on helppoa ja mukavaa. Se kätkee sisälleen 7 erilaista värinäasetusta, joiden kanssa voit joko antaa orgasmin kasvaa kiihottavan hitaasti tai ampaista saman tien kliimaksiin.

Vibraattori toimii 2 x AAA-paristoilla, jotka on hankkittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieno kokemus, mutta paljon melua
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaali on pehmeää ja miellyttävää. Sitä on hieman vaikea saada osumaan oikeisiin kohtiin, mutta se tuntuu kuitenkin ihan hyvältä. Siinä on monia eri värähtelyjä, mutta se on kuitenkin hyvin meluisa, joten sitä ei suositella, jos asut muiden kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful