Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tantus Feeldoe More Strap-on Punainen var 1

Tantus Feeldoe More Strap-on Punainen

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tantus Feeldoe on yksi suosituimmista strap-on -dildoista. Feeldoe More on Tantuksen pisin strap-on-malli.

Se on valmistettu laadukkaasta, joustavasta silikonista, ja se on suunniteltu käytettäväksi ilman käsiä. Aseta vain dildo paikalleen ja olet valmis toimintaan.

Mahtavana lisänä tässä strap-on -dildossa on pieni vibraattori, joka tarjoaa sinulle lisänautintoa. Voit myös irrottaa vibraattorin ja käyttää sitä esim. klitoriksen kiihottamiseen.

Oikean tekniikan löytäminen vaatii hieman harjoittelua ja vahvat lantionpohjan lihakset, joten dildon käyttöä kannattaa harjoitella ennen tositoimiin ryhtymistä.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta dildon kanssa, jotta kokemuksesi olisi vielä nautinnollisempi.

Tantus Feeldoe on allergiaa aiheuttamaton ja täysin tuoksuton. Sen voi halutessaan desinfioida keittämällä, kunhan vibraattori on poistettu sen sisältä. Se ei sisällä ftalaatteja tai lateksia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Se on iso ja hauska
Anonymous - 13. mar. 2024
Olemme käyttäneet sitä sekä kädessä pidettävänä dildona hänelle, joka pitää siitä, mutta ei halua sen olevan isompi, että hänelle, jossa sinun on oltava harjoittelussa saadaksesi peräaukon "tarttumaan" siihen. Mukava vibraattoritoiminto, mutta se toimii vain yhdellä nopeudella. Se voi olla hieman väsyttävä ja se on hieman äänekäs, mutta se on makuasia. Mutta konsepti on hieno - on hienoa, että sinulla ei ole hihnoja, joita on kiristettävä taistelun tuoksinassa ja joita voi olla vaikea saada istumaan kunnolla. Kyseessä on "yksi koko sopii kaikille".
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Yhä enemmän ja enemmän
Anonymous - 2. sep. 2020
Saat varmasti enemmän vastinetta rahoillesi tämän kanssa. Olemme vähitellen kasvattaneet strap-oneidemme kokoa, joten Feeldoe More on loistava lisä. Hyvä voiteluaine on ehdottomasti välttämätön. Koko tarkoittaa kuitenkin sitä, että sitä voi olla hieman vaikea käyttää pitkiä aikoja, mutta siinä tapauksessa täydennämme sitä valjailla.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful