TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tantus Hero Super Soft Dildo 14 cm var 1

Tantus Hero Super Soft Dildo 14 cm

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Tantus Hero Super Soft Dildo on valmis sankaritoimiin makuuhuoneen puolella. Tästä dildosta on elämänmittaiseksi leikkikaveriksi.

Selkeästi erottuva terska ja varren pullottavat suonet stimuloivat sinua käytön aikana. Maltillisen pituisessa dildossa on reilusti paksuutta, ja verrattain lyhyen varren vuoksi pääset nauttimaan myös tyvessä olevista ihanista kiveksistä käytön aikana.

Tantus Hero -dildoa voi käyttää suosikkivaljaissanne, jolloin kumppanisikin pääsee leikkiin mukaan. Se soveltuu niin vaginaaliseen kuin anaalikäyttöönkin.

Hero on valmistettu käsin Yhdysvalloissa ainutlaatuisesta Super Soft -silikonista, joka on erittäin joustavaa ja miellyttävää käytössä.

Kaikki Tantus-tuotteet ovat allergiaa aiheuttamattomia, ympäristöystävällisiä ja täysin ftalaatittomia. Voit puhdistaa dildon keittämällä tai astianpesukoneessa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful