Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tantus Uncut 2 Aidonkaltainen Dildo var 1

Tantus Uncut 2 Aidonkaltainen Dildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat itsetyydytyskokemusta, jossa yhdistyy korkea laatu ja luonnollinen käyttökokemus, Tantus Uncut 2 Aidonkaltainen Dildo on oikea valinta.

Sen pehmeä pinta ja todella aidonkaltainen muotoilu esinahkaa ja varren selkeästi erottuvia suonia myöten tarjoaa upeaa stimulaatiota. Pehmeän ulkokuoren sisällä piilee varsin jämäkkä ydin, joka vahvistaa illuusiota aidosta peniksestä entisestään.

Tantus Uncut 2 on valmistettu Yhdysvalloissa. Sitä voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti ja lisäksi se sopii valjaskäyttöön.

Dildo on valmistettu huippulaadukkaasta lääketieteellisestä silikonista. Se on allergiaa aiheuttamaton ja valmistettu ympäristötietoisesti. Sen halkaisija on 3,8 cm ja pituudeltaan se on 19 cm, josta 17 cm on sisään asetettavaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erinomainen
Kat - 7. nov. 2020
Kaksikerroksiset rakenteet ovat ihan parhaita! Vixen Creations -dildoihin verrattuna tämä Tantuksen tuote on hivenen jämäkämpi ja pinta tuntuu silkkisemmältä. Enpä osaisi sanoa kumpi on parempi, molemmat ovat omalla tavallaan erinomaisia. Dildon pullea pää todella tuntuu joka työnnöllä.
pitkä ja hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
mukavaa, että siinä ei ole merkitty glansseja - hyvä lämmitin - superlaatuista pehmeää silikonia
Konekäännös sivustolta sinful.se
unohtumattoman kaunis
Anonymous - 6. jan. 2023
pehmeä pitkä ja ihana päästä päähän . . . Kyllä, niin pitkälle kuin se menee - koska se on pitkä - todella pitkä ja kaunis - todella kaunis. Todellinen lämmitin niille, jotka haluavat isompaa tai täydellinen loppukukko niille, jotka eivät halua isompaa. Sen pehmeys täyttää niin hyvin ilman teräviä reunoja. Jos olisin tiennyt, miten mukavia nämä Tantuksen superpehmeät silikonimulkut ovat, olisimme ostaneet ne kaikki jo aiemmin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful