Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Teardrop Bullet Kauko-ohjattava Kiihotinkuula var 1

Yhteenveto

Teardrop Bullet Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on erinomainen valinta, jos etsit kiihottavaa lelua soolo- tai parileikkeihin.

Rentoudu sängylläsi ja nauti portaattomasti säädettävästä värinästä, jota hallitset helposti kaukosäätimen sivussa olevan kierresäätimen avulla. Halutessasi voit myös antaa kaukosäätimen kumppanisi käsiin, jolloin voitte käyttää vibraattoria osana nautinnollista esileikkiä.

Kaukosäätimen ja vibraattorin välinen johto on 75 cm pitkä, kun taas itse vibraattorin mitat ovat 5,5 cm x 2,5 cm.

Teardrop Bullet -vibraattorin pinta on sileä ja tuntuu vieläkin paremmalta kun käytät sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta.

Huomioithan, että vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ahhh!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä ei koskaan petä minua, jos haluan saavuttaa orgasmin. On niin monia erilaisia tärinän voimakkuuksia. Olen käyttänyt tätä vuoden ajan ja rakastan sitä
Konekäännös sivustolta sinful.no
Amazing bullet muna vibraattori
Anonymous - 11. dec. 2018
Fantastinen värähtelijä, joka antaa upeita värähtelyjä ja orgasmeja, on ylivoimaisesti paras, jonka olen koskaan ostanut.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Varma voittaja!
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on ollut tämä tuote 1,5 vuotta ja sitä käytetään paljon, sekä kumppanini kanssa että yksin! Se takaa orgasmin joka kerta, kun käytät munaa ja se on super helppo käyttää. Ehdottomasti suosittelen sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
SUPER-muna!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä pulla on fantastinen! Värähtelyt tuntuvat todella hyvältä, ja on hienoa, että voit säätää, kuinka voimakkaita ne ovat. Munan ja kaukosäätimen välinen johto on pitkä, joten ei ole ongelmaa, jos joutuu makaamaan matalammassa asennossa päästäkseen siihen käsiksi. Jos etsit halpaa vibraattorimunaa, niin mielestäni sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla Teardrop Bulletia.
Konekäännös sivustolta sinful.se
SUPER-muna!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä luoti on uskomaton! Värähtelyt tuntuvat todella hyvältä, ja on hienoa, että voin säätää niiden voimakkuutta itse. Munan ja kaukosäätimen välinen johto on pitkä, joten ei ole ongelmia, jos joutuu makaamaan oudoissa asennoissa päästäkseen siihen käsiksi. Jos etsit halpaa vibraattorimunaa, kannattaa mielestäni ehdottomasti kokeilla Teardrop Bulletia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Varma voittaja!
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on ollut tämä tuote 1,5 vuotta ja sitä on käytetty paljon, sekä poikaystäväni kanssa että yksin! Saat taatusti aina orgasmin, kun käytät munaa ja se on super helppo käyttää. Suosittelen ehdottomasti!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Amazing bullet muna vibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastinen vibraattori, joka tuottaa uskomattomia värähtelyjä ja orgasmeja - ehdottomasti paras, jonka olen koskaan ostanut.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Teardrop Bullet Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful