Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Rolling Head Cup var 1

TENGA Rolling Head Cup

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA Rolling Head Cup tarjoaa rullaavaa, hierovaa stimulaatiota. Sen haitarimainen keskirakenne pitää huolen, että peniksesi saa hemmottelua joka suunnalta ja sen erityinen sisärakenne on muotoiltu intensiivistä ja välittömiä nautintoja varten.

Masturbaattori on erittäin taipuisa, joten voit liikuttaa sitä edestakaisin ja sivusuunnassa rullaavilla liikkeillä, jolloin se tarjoaa nautinnollista variaatiota. Sen sisärakenne tuntuu kiihottavalta työntyessäsi sisään ja sisältä löytyy erityinen syvennys terskaa varten, jonka ansiosta saat mahdollisimman paljon stimulaatiota liikuttaessasi kuppia juuri haluamallasi tavalla.

Tuotteeseen on lisätty liukuvoidetta, mutta jos tykkäät todella kosteasta menosta, voit lisätä itse vesipohjaista liukuvoidetta. Säädä alipainetta ja tuntuman tiukkuutta venttiilistä masturbaattorin päässä.

Rolling Head Cup on valmistettu kertakäyttötuotteeksi, mutta puhdistat sen huolellisesti vedellä ja miedolla saippualla, ja annat kuivua kunnolla, voit nauttia siitä useampaankin kertaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jos pidät suihinotosta
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on täydellinen juttu, jos pidät suihinotosta. Se on hyvin samankaltainen kuin se. Voit leikkiä sillä kuten haluat. Pehmeä tai karkea. En uskonut, että se on niin hyvä. En malta odottaa, että voin kokeilla uudempia, joita he tekivät, kuten tätä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Sanaton
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan uskomatonta. Ei voi muuta sanoa. Ylitti kaikki odotukseni.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful