TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Tenga

Japanilainen TENGA on iskenyt pyörremyrskyn tavoin miesten seksilelumarkkinoille. Tuotemerkin tyylikkäästi muotoillut ja erittäin käyttäjäystävälliset tuotteet ilahduttavat miehiä kaikkialla maailmassa korkealla laadullaan. Tuotteista löytyy sekä yksinkertaisia munanmuotoisia itsetyydytysholkkeja että monimutkaisempia ja futuristisesti muotoiltuja masturbaattoreita, kuten Flip Hole ja TENGA Cup -tuotteet.

TENGA - maailmankuulut, esteettiset seksilelut miehille

TENGA valloitti maailman

Japanilainen Koichi Matsumoto aloitti uransa automekaanikkona. Vuosikymmenen ajan hän työskenteli päivittäin venttiilien ja sylintereiden parissa, kunnes eräänä päivänä hän sai oivallisen idean: mitä jos käyttäisi auton moottorin toimintaa uuden ja jännittävän seksilelun suunnittelun pohjana? Ja niin syntyi TENGA. Tuotemerkin ensimmäinen itsetyydytin lanseerattiin vuonna 2005, ja sen jälkeen valikoimaa on laajennettu monenlaisilla upeilla tuotteilla. Laajasta valikoimasta löytyy monenkokoisia ja -laisia itsetyydytystuotteita miehille.

"Tenga" on japania ja tarkoittaa vapaasti käännettynä "kauniisti aseteltu ja elegantti". Alun perin sitä käytettiin kuvaamaan japanilaisten naisten upeita kimonoja. Matsumoto valitsi sen nimeksi brändilleen, koska hän halusi muuttaa sitä käsitystä, mikä monilla on miesten itsetyydytysvälineistä. Monien mielestä ne eivät näytä erityisen houkuttelevilta tai ole kovinkaan innovatiivisia. Matsumoto halusi tuotteittensa olevan laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja, ja siinä hän totisesti onnistui. Vuodesta 2005 lähtien monet brändin tuotteet on palkittu niiden elegantin muotoilun ja käytettävyyden ansiosta. TENGA on tuotemerkki, joka tunnetaan kyvystään uudistua, joten tulemme varmasti näkemään monia jännittäviä seksileluja vastaisuudessakin.

Yksinkertaiset ja elegantit itsetyydytystuotteet

Toisin kuin monet muut itsetyydytysvälinemarkkinoilla toimivat tuotemerkit, TENGA ei pyri valmistamaan aidolta emättimeltä tuntuvia tuotteita. Päinvastoin, brändi pyrkii tarjoamaan käyttökokemuksia, joita ei ole saatavilla mistään muualta. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, näillä japanilaisilla itsetyydytystuotteilla saat uuden ulottuvuuden soolo- tai parileikkiin. Tuotevalikoimasta löytyy sekä todella yksinkertaisia että varsin monimutkaisia tuotteita. Yhteistä niille on se, että ne on valmistettu parhaista materiaaleista ja jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota.

Tuotemerkki lähti alun perin valmistamaan erilaisia miehille suunnattuja itsetyydytystuotesarjoja. Kahdessa ensimmäisessä tuotesarjassa (TENGA Cup ja TENGA Flip Hole) Koichi Matsumoton tausta automekaanikkona on selkeästi nähtävissä. Nämä itsetyydyttimet on muotoiltu tyylikkään yksinkertaisesti ja inspiraationa toimineet auton venttiilit ja sylinterit saattoi tunnistaa. Flip Hole on edelleenkin yksi heidän suosituimmista tuotteistaan, ja se on myös voittanut useita palkintoja ja testejä. Kolmas todella suosittu sarja on TENGA Eggs. Nämä pienet, joustavat holkit ovat munan muotoisia ja niitä voi hankkia kuuden kappaleen seteissä, jotka on pakattu munapakkaukseen. Munat on valmistettu pehmeästä, venyvästä silikonista, joka ulottuu koko peniksen ympärille, jolloin holkkien eri tavoin nystyröidyt ja juomutetut sisäpinnat hyväilevät penistä sen koko pituudelta.

Tarjolla on muutakin kuin "pelkkiä" itsetyydyttimiä

Viime vuosina japanilainen tuotemerkki on tuonut markkinoille uusia tuotesarjoja ja laajentanut valikoimaansa, joten nykyisin heiltä löytyy tuotteita myös naisille ja pariskunnille. Sarjat kuten Iroha, joka sisältää vibraattoreita naisille, ja Smart Vibe, joka on suunnattu pareille, ovat keränneet tuotemerkille suuren määrän uusia faneja. Yksi monista faneista on japanilainen sarjakuvapiirtäjä Butcha U, joka piirsi sarjakuvan nimeltä Tengirls kunnianosoituksena brändin tuotteille. Tengirlsissä tunnetut TENGA:n itsetyydystuotteet on kuvattu naisina, jotka parhaaseen sarjakuvatyyliin taistelevat pahuutta ja rikollisuutta vastaan. Markkinoilta ei mahda löytyä montaa muuta itsetyydytystuotemerkkiä, joka voisi kerskailla pääosastaan sarjakuvasarjassa.

Näillä huippusuosituilla tuotteilla saat erinomaisen itsetyydytys- tai seksikokemuksen, valitsit niistä minkä tahansa. Kaikki tuotteista on valmistettu parhaista materiaaleista. Niinpä brändin tuotteita käyttäessäsi voit olla varma niiden vartaloystävällisyydestä ja siitä, että saat niiden avulla nautinnollisen ja intensiivisen kokemuksen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful