Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Doc Johnson The D Fat D with Balls 20 cm var 1

Doc Johnson The D Fat D with Balls 20 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Onko koolla sinulle väliä? Jos näin on, The D by Doc Johnson Dildo (20 cm) on varma valinta.

Vaikuttavalla 7 cm:n halkaisijallaan The D pistää sinut voihkimaan silkasta täyttymyksen tunteesta, kun nautit siitä koko sen mitalta. Voit tarttua haasteeseen joko soololeikeissäsi tai yhdessä kumppanisi kanssa, ja nauttia dildosta joko vaginaalisesti tai anaalisesti.

Tämä tukeva herra on valmistettu käsin Yhdysvalloissa. Se sekä näyttää että tuntuu todella aidolta. Luonnollinen materiaali on täydellinen yhdistelmä kiinteää ydintä ja pehmeää pintaa.

Dildossa on voimakkaasti kiinnittyvä imukuppi, jolla sen voi kiinnittää valjaisiin O-renkaan avulla. Näin voit antaa käsiesi vaeltaa vapaina kohti kehosi muita erogeenisiä alueita.

The D by Doc Johnson Dildo on valmistettu ftalaatittomasta TPE:stä ja sen sisään asetettava pituus on 14 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieno fiilis!
Dildo-kokemus - 30. jul. 2021
Yksi tämän miesten dildon haasteista on, että se on paksu, todella paksu mutta myös erittäin joustava ympärysmitta, TPE:n takia. Se yrittää venyttää sinua ympärysmittaansa, mutta on joustava. Ainoa miinus on sisään asetettava pituus, jota olisin toivonut yhden tuuman enemmän. Myös imukuppi kuten miesdildoissa yleensäkin olisi voinut olla parempi, ei juuri tartu kiinni.
0
Valtava!
Mrs M - 19. oct. 2020
Se on todella paksu. Pehmeä ja sileä, mutta kiinteä ja vankka, niin täydellinen. Haisee kuitenkin pahalle, joten siksi vähemmän tähtiä. Liian iso minulle, joten en voi käyttää sitä täysin.
0
Todella kiihottava, mutta...
MS - 18. jan. 2020
Todella kiva materiaali, pehmeä mutta silti kiinteä. Hyvä leveys, mutta ei järjettömän pitkä, mikä on valtava plussa. Ainoa syy, miksi en anna huippupisteitä, johtuu imukupista. Se on niin huono, että en voi käyttää tuotetta odotetun kaltaisesti.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful