Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
The Dodil Tee Oma Dildosi var 1

The Dodil Tee Oma Dildosi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

The Dodil Tee Oma Dildosi antaa sinun hemmotella itseäsi tai kumppaniasi loputtomilla leikkimahdollisuuksilla, sillä se muuttaa muotoaan.

Ei enää dildoja, joiden muoto tai koko ei vastaa täysin toiveitasi tai jotka tekevät vain yhtä asiaa. Dodil on kaikki dildot yhdessä tuotteessa, jolloin vain mielikuvitus on rajana.

Teet unelmiesi dildon täyttämällä ensin mukana tulevan termospullon lämpimällä vedellä. Laita Dodil termospulloon ja sen muututtua pehmeäksi ja muokattavaksi, voit muotoilla sen omien toiveidesi mukaiseksi. 20 minuutin kuluttua massa on asettunut muotoonsa ja säilyttää sen kunnes toistat prosessin ja pääset taas kokeilemaan jotain muuta.

Dodil on varsinainen dildovallankumous, joka on lähtöisin ruotsalaisilta naapureiltamme. Se korvaa näppärästi kaikki turhakkeet seksilelulaatikostasi, sillä sen avulla yksilöllinen nautinto on aina etusijalla.

Dildo on valmistettu vartaloystävällisestä kestomuovista ja silikonista. Se on ympäristöystävällinen ja 90 % biologisesti hajoava.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hiili
Anonymous - 13. mar. 2024
Sen järjestäminen vie hieman aikaa, mutta se on hauskaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful