Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
The Really Cheeky Lautapeli var 1

The Really Cheeky Lautapeli

41,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

The Really Cheeky Lautapeli tarjoaa teille mahdollisuuden haastaa toisenne tai ystävänne hauskaan illanviettoon eroottisissa merkeissä.

Hauska peli testaa omaa tai ystävienne tietoutta seksin ja erotiikan saralla. Parhaaseen Monopoli-tyyliin voitte ostaa ja hallinnoida tuhmia yrityksiä kuten Jugsy Malonen Alusvaatteet, Catch-a-Cougar Nettideitit tai Pole Position Strippiklubit.

Ota Risky or Frisky -kortti ja katso, voitko vastustaa kiusausta. Kortit lupaavat lisää varallisuutta niille, jotka uskaltautuvat tarttumaan seksikkäisiin ja hauskoihin haasteisiin. Matkan varrelle sattuvat kysymyskortit nostavat takuulla punan poskille, ja jos vastaat väärin, hintana voi olla estoja, rahaa tai vaatteita...

Peli on englanninkielinen, helposti ymmärrettävä ja sopii 2-8 pelaajalle.

Pelilaatikossa on mukana 2 noppaa, 1 pelilauta, 8 pelaajafiguuria, 100 Risky or Frisky -korttia, 100 kysymyskorttia, 28 Ownership-korttia, pelirahaa ja pelisäännöt.

TuotemerkkiCreative Conceptions
Tuotteen paino (g)1190
MukanaPelilauta, Nopat, Pelinappulat, Kortit, Pelirahaa, Pelisäännöt
Kokonaispituus (cm)26
Leveys (cm)26
VäriPunainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU15752
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yksi sana: Hauska!
Ystävät - 11. sep. 2017
Rakastamme lautapelejä - ja seksiä;) - ja pelejä on vähitellen kertynyt melkoinen määrä. Meillä on myös todella hyviä ystäviä, jotka ovat lainanneet joitain pelejämme ja jakaneet innostuksemme. Mutta yhteistä muille peleille on, että niitä voi pelata vain 2 henkilöä. Joten kun näimme, että tätä peliä voi pelata useammat ihmiset, olimme todella innoissamme voidessamme kutsua pari ystävämme kylään, jotta voisimme nauraa ja pelata yhdessä seksiin liittyvistä asioista - ilman, että sen pitäisi päättyä varsinaiseen seksiin. Peli on vähän kuin Matador, ja se on täynnä hauskoja kysymyksiä ja haasteita. Annamme sille 4 peukkua!
0
Siisti.
Stina - 3. aug. 2019
Ihana ja erilainen peli. Muistuttaa monopolia, mutta paljon likaisempi. Jos etsit pelejä toistenne tutkimiseen, tämä peli on täydellinen.
0
The Really Cheeky lautapeli
Magnus Söderberg - 20. jun. 2017
The Really Cheeky lautapeli on likaisempi versio klassisesta Monopoly-pelistä. Pelin tarkoituksena on ostaa pankista niin monta kauppaa ja palvelua kuin mahdollista. Voittaja on pelaaja, joka omistaa kaikki kadut, mutta sitä voi pelata myös kelloa vastaan tai kunnes henkilöllä on vielä kaikki vaatteet päällä. Peli itsessään on erittäin nopeatempoinen ja sinä voit pelaajana helposti lisätä omia sääntöjäsi jännityksen lisäämiseksi. Valitettavasti teksteissä on kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Kadunnimet ovat todella täydellisiä ja nappulat ovat hyvin tehtyjä. Peliä on pelattava parillisella määrällä pelaajia ja sitä voi pelata 2-8 kerrallaan. Peli koostuu tehtäväkorteista ja kysymyksistä, jotka myönnetään eri tavoin, ja voivat olla mitä tahansa rahasta tai muiden pelaajien palveluista suudelmien, hierontojen tai miksipä ei vastustajiesi riisuutumisen muodossa. Pidin pelistä, mutta suosittelen tätä peliä erityisesti niille, jotka haluavat juhliinsa uuden, joka on myös Monopolin kaltainen. Käytä se kaikki ja ole onnekas!
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful