Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Adam's PleasureSkin Dildo 20 cm var 1

Topco Adam's PleasureSkin Dildo 20 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco Adam's PleasureSkin Dildo tarjoaa sinulle täyttävää nautintoa luonnollisessa muodossa.

Sen selkeästi esiin piirtyvä terska ja varren suonet stimuloivat sinua joka työnnöllä. Tyvestä löytyvät myös aidonkaltaiset kivekset.

Dildo on valmistettu PleasureSkin-materiaalista, joka on jämäkkää käytössä mutta tuntuu samalla miellyttävän pehmeältä ihoa vasten.

Dildon pohjassa on kätevä imukuppi, jonka voit kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin tai suosikkivaljaisiisi, jolloin myös kumppanisi pääsee nauttimaan.

Adam's-dildo on käsinmaalattu, jotta sen jokainen yksityiskohta olisi mahdollisimman aidonkaltainen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Melko hyvä
Kristianbakk - 12. jun. 2019
Minun on sanottava, että tämä on todella hyvä tuote, varsinkin kun hinta ei ole niin korkea; se näyttää aidolta ja toimii todella hyvin Sinfulin liukuvoiteen kanssa. Sanoisin kuitenkin, että tässä dildossa on voimakkain tuoksu, joka dildoissani on ollut, ja kestää jonkin aikaa ennen kuin se haihtuu. Kuva on myös hieman harhaanjohtava; Odotin sen olevan hieman isompi, mutta silti todella hyvä dildo heille, jotka haluavat aitouden tunteen.
0
Oikein hyvä
Mies - 31. jul. 2021
Tämä näyttää kauniilta. Pinta on erittäin pehmeä, mutta se on kiinteä sisältä. Se on hyvä, koska tämä on hienoa. Saadakseni tästä täyden anaalinautinnon, lämmittelen tapilla tai pienemmällä dildolla. Käytä myös paljon Sinful Anal -liukuvoidetta. Nautinto on sanoinkuvaamaton. Erittäin suositeltava.
0
Täyttyy hyvin
Anonymous - 3. aug. 2022
Tämä on iso, ja on tärkeää käyttää anaalivoiteluainetta, jos se menee sinne. Tämä pistoke vaatii jonkin verran kärsivällisyyttä, jotta se pääsee pyllyyn, mutta se on aivan loistava, kun takaovi aukeaa. Täyttyy hyvin, ja imukuppi istuu hyvin useille pinnoille, mutta jos pinta ei toimi, kiinnitä se johonkin muuhun... kattilaan, lasiastiaan jne. Tarpeeksi pitkä pohjaan peräsuoleen ...
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful