TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm var 1

Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Kukapa ei olisi joskus haaveillut vievänsä baarimikon mukanaan kotiin? Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo antaa sinun toteuttaa fantasiasi.

Kiihottavan napatequilan ja hurmaavat ruskeat silmät joudut kuvittelemaan itse, mutta Miguelin upea 18-senttinen penis ja kiinteät kivekset ovat sinun ainiaan. Niiden avulla tyydytät janosi kerta toisensa jälkeen.

Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla nautit baarimikko-Miguelista täysin ilman käsiä, tai ehkä kiinnität dildon valjaisiin ja tarjoat sitä kumppanisi nautinnoksi. Vesitiiviin Miguelin voi toki ottaa myös suihkuun mukaan.

Selkeästi erottuva terska, varren suonet ja tyven kivekset tarjoavat erittäin aidonkaltaisen kokemuksen. Pehmeä TPR-materiaali tuntuu kuin aidolta iholta.

Miguel on osa amerikkalaisen Topcon suosittua Average Joe -dildosarjaa, joka pyrkii täyttämään käyttäjiensä arkifantasiat.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful