Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Average Joe The Doctor Marcus Kauko-ohjattava Dildovibraattori 21 cm var 1

Topco Average Joe The Doctor Marcus Kauko-ohjattava Dildovibraattori 21 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Onko kuumetta? Normaalia tiheämpi pulssi? Hengästyttääkö? Topco Average Joe The Doctor Marcus Kauko-ohjattava Dildovibraattori on juuri mitä tarvitset. Anna tohtori Marcuksen rentouttaa sinut kunnolla.

Tämä dildo on kuin ikioma lääkärisi, joka on aina käsillä valmiina tyydyttämään jokaisen oikkusi. Perusteellisen terveystarkastuksen ja rauhoittavan katseen joudut kuvittelemaan itse, mutta Marcuksen 21 cm:n mittainen tumma penis kiinteillä kiveksillä on omasi ainiaan.

Voit leikkiä dildolla sellaisenaan tai nauttia sen kuudesta värinäasetuksesta ja multispeedistä, joita ohjaat helposti mukana tulevalla johdollisella kaukosäätimellä.

Dildon pohjassa on iso imukuppi, joka kiinnittyy sileisiin, koviin pintoihin, jolloin voit nauttia tohtorista täysin ilman käsiä. Voit myös kiinnittää sen lempivaljaisiisi ja antaa kumppanillesi kyytiä.

Marcus on osa amerikkalaisen Topcon suosittua Average Joe -tuotesarjaa, joka pyrkii toteuttamaan kiihottavat arkifantasiat.

Kooltaan, muodoltaan ja pehmeän TPR-materiaalinsa puolesta tämä dildo on erittäin aidonkaltainen ja tarjoaa todella luonnollisen käyttökokemuksen.

Huomioithan, että vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suuri vastine rahalle
Anonymous - 1. jun. 2020
Tämä on toinen Average Joe -tuote, jonka olen ostanut, ja hinta huomioon ottaen mielestäni saat paljon nautintoa rahoillesi. Se ei kuitenkaan ole absoluuttisesti korkealaatuinen, joten pidä se mielessä. Mutta suosittelen sitä todella.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful