Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Bree Olson CyberSkin Tit Job Stroker Masturbaattori var 1

Topco Bree Olson CyberSkin Tit Job Stroker Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco Bree Olson CyberSkin Tit Job Stroker Masturbaattori tarjoaa Breen kauniit rinnat käyttöösi.

Nuken rinnat on muotoiltu palkitun pornotähti Bree Olsonin upeiden 34D-rintojen pohjalta, ja niiden kanssa voit leikkiä tuntikausia.

Puserra pehmeät rinnat yhteen ja tyydytä itsesi niiden väliin aitoon "Tit Job" -tyyliin. Tai työnny niiden välissä olevaan tiukkaan aukkoon, jonka juomut kiihottavat sinua joka työnnöllä samalla kun nautit rinnoista niin silmilläsi kuin käsilläsikin.

Voit myös nauttia masturbaattorista suihkussa tai pukea ne haluamallasi tavalla. Breen rinnat ovat aina valmiina sinua varten.

Valmistettu aitoa ihoa muistuttavasta CyberSkin-materiaalista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tit job onnistuu
AL - 19. feb. 2019
Tuote on pääasiassa kuvauksensa veroinen, tit job onnistuu ja tuotteessa oleva aukko on stimuloiva. Itse tykkään että se aukko todellakin on vain aukko, olisi jotenkin hölmöä (mielestäni), jos se olisi keinovagina.. Rinnat ovat kivan näköiset ja materiaali vaikuttaa laadukkaalta. Rintoja puristaessa sormet uppoavat syvälle, mutta rintojen tuntuma on kuitenkin jokseenkin kiinteä. Älä siis oleta saavasi hyllyviä erittäin pehmeitä rintoja. Kuitenkin aivan kelpo tuote, kyllä tällä itsensä tyydyttää. Tuotteen selkäosassa on kaksi kuoppaa ja hetken mietittyäni tajusin niiden toimivan imukuppeina. Tuotteen saa siis vaikka suihkun seinään kiinni.

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful