Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Masturbaattori var 1

Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko tyylikästä ja kiihottavaa itsetyydytintä, joka ei herätä turhaa huomiota? Siinä tapauksessa Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Masturbaattori on sinua varten.

Stealth Vagina Strokerin avulla voit harjoittaa kestävyyttäsi ja saada tavallista voimakkaampia orgasmeja sekä omaksi että kumppanisi iloksi.

Sisällä oleva pehmeä CyberSkin-holkki on muotoiltu kutsuvan, tiukan emättimen muotoiseksi. Se stimuloi sinua omien työntöjesi tahtiin kunnes saavutat räjähtävän kliimaksin.

Pohjasta löytyy imukuppi, jonka avulla kiinnität masturbaattorin tukevasti koville, sileille pinnoille, jolloin sitä voi käyttää ilman käsiä. Imukuppiosan kulmaa voi muuttaa, joten saat sen juuri haluamaasi asentoon.

Masturbaattori sopii useimmille miehille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Täydellinen
Kovis - 18. nov. 2018
Tämä peli on todellinen nautintojen taivas, on vaan mielikuvitus rajana kuinka räjähdät siihen aina vaan uudestaan. Liukastetta reilusti ja sitten matkaan kohti täydellistä orgasmia tiukkaan imuun.
Hauskaa, mutta siinä on myös puutteita
Robotti - 30. mar. 2021
Yleisesti hyvä tuote, joka voidaan kiinnittää hyvin kaikkiin mahdollisiin asentoihin ja antaa hyvän tunteen. Ongelmana on, että käytön aikana ilma ei pääse karkaamaan holkista, ja siksi se pakotetaan ulos holkin ja säiliön välistä, jolloin syntyy eräänlainen "emätinpieru". Olen tehnyt muutaman reiän kupin pohjaan, johon se on ruuvattu ja joka osallistuu tähän. On kuitenkin outoa, että sitä ei ole ajateltu alusta alkaen?
0
Kuuma ja tiukka, hyvä hintaansa nähden
Body: - 5. nov. 2020
Erittäin tiukka penetraatio, mutta tarpeeksi mukava, jos et ole liian iso. Ei ehkä voi suositella hyvin varustetuille, koska se on jo melko tiukka keskikokoiselle. Et voi vain törmätä sisään ja ulos, koska jos lipsahdat ensin ulos, sinun on autettava kädelläsi penetroidaksesi uudelleen. Holkissa on sisällä vain ohuita uria, joten siellä ei ole temppuja. Holkki ei myöskään sovi paremmin, jos törmäät siihen, jolloin sinun on vedettävä se uudelleen ulos. Holkki on hajuton. Imukuppi on roskaa, joka ei ime kunnolla, koska se on yksinkertaisesti liian pieni - jopa täysin sileillä laatoilla. Joten toiminnasta suihkun alla ei koskaan tule täysin handsfreetä, sillä imukuppi ennemmin tai myöhemmin irrottaa otteensa ja tuote putoaa lattialle. Hintaan nähden se on ehdottomasti ok, jos pidät vähän tiukemmasta - niin tämä antaa nautintoa. Ja imukuppia voi sitten onneksi käyttää myös muilla tavoilla, jotta se edelleen auttaa pitämään lelun kiinni. Kaiken kaikkiaan tyydyttävä pienellä varauksella. Hyvä aloitustuote kohtuulliseen hintaan. Muista liukuvoide!
0
Taivaallinen
UusiSinfulAsiakas - 21. jan. 2019
Topco CyberSkin ei ole vain superkuuma ja tuhma, vaan siinä on myös ainutlaatuinen imukuppi, joka toimii todella hyvin, tekee kokemuksesta erityisen intensiivisen! Voin lämpimästi suositella sitä ja Sinfulia.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful