Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass var 1

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass on upea naisen takamus, jonka emätin- ja anusaukot tyydyttävät sinut kerta toisensa jälkeen.

Perfect Ass -nuken pyöreät pakarat sopivat erinomaisesti kevyeen kuritukseen ja rakastavaan puristeluun. Ota se takaapäin tai missä asennossa haluat.

Peppu on valmistettu todella aidonkaltaisesta CyberSkin-materiaalista, jonka tekstuuri ja joustavuus muistuttavat erehdyttävästi oikeaa ihoa. Se myös lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä.

Perfect Ass -nuken mukana tulee myös 2 kpl multispeed-vibraattoreita, joita voi käyttää aukkojen sisällä saadaksesi entistäkin stimuloivamman kokemuksen. Vibraattorit toimivat 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Perfect Ass
Fkr - 20. mar. 2022
This is an amaizing product. Feels really good. Very hard to keep from cumming too fast.
Topco Cyber skin
Rape - 12. sep. 2021
Aivan mahtava pylly. Kiva kun molemmat tunnelit on erikseen,,mitkä kyydit,huh. Kokeilkaa myös sileältä puolelta. Hyvä ostos :)
Ei paha
JK - 23. mar. 2019
Kyllä tällä kunnon kyydit saa ilman vibrojenkin käyttöä. Materiaali tuntuu tosi aidolta ja pakaroita on mukava puristella. Tätä tulee varmasti käytettyä niin kauan kuin ehjänä pysyy. Ainut miinus tulee siitä ettei ainakaan omasta mielestäni tätä voi kovin hyvin käyttää muussa asennossa kuin takaapäin. Pohjan litteys ja isot "reisiaukot" tekevät tästä melko epävakaan esim. ratsastusasennossa eikä pohjan katselu paranna kokemusta. Olisi hyvä jos olisi vatsapuoli myös niin olisi helpompi pitää kiinni.
Paras
Anonyymi - 30. oct. 2019
Ostin tämän, koska halusin kokeilla uusia juttuja .. ja voin heti sanoa ..mikä yllätys ..
0
Mahtava kokemus, mutta erittäin hauras tuote.
Kurt - 24. nov. 2017
Tämä tuote ei ehkä ole yhtä mukava kuin jotkut fleshlights, mutta se kompensoituu hyvin tunteella, jonka saa sen näkemisestä ja koskettamisesta. Tuntuu yllättävän aidolta puristaa ja koko on kuin pienen naisen hoikka peppu. Erittäin tiukka kaikin mahdollisin tavoin. Kunnon painon lisäksi jotain, mikä voi tehdä puhdistuksesta hieman vaivalloista. Mutta suurin valitukseni on laatu, vain muutaman käyttökerran jälkeen yhden päivän aikana alapuolen materiaali alkoi irrota useista kohdista. Näyttää siltä, että tuote ei ole kiinteää massaa, vaan koostuu useista eri osista, jotka on valettu yhteen, ja jotka irtoavat käytön aikana (kuvat vaurioista: https://imgur.com/a/ITLqq). Tämä vain yhden päivän jälkeen, joten epäilen, että tämän tuotteen käyttöikä ei ole kovin pitkä. Jos se ei olisi ollut niin hauras, olisin epäilemättä antanut sille 5/5.
0
Hauskempi tapa masturboida
Henrik - 18. jul. 2017
Tällä lelulla on korkea hinta, mutta se on rahan arvoinen. Ei pidä sekoittaa aitoon, joten se on melko mukava käyttää. Se tekee sen mitä sen kuuluukin tehdä hauskemmalla tavalla. Se on painava eikä vain liu’u pois, joten jos onnistut löytämään oikean korkeuden sen asettamiseen, voit vain antaa mennä. Jälkeenpäin on tehtävä jonkin verran puhdistamista ja huoltoa, mikä on tietysti miinusta. Olen kuitenkin ostanut sen, joten se on käytettävä.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful