Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Seksinukke var 1

Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Seksinukke

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Seksinukke tarjoaa täydellisen itsetyydytyskokemuksen.

Nauti sen aidonkaltaisista rinnoista samalla kun työnnyt sen tiukkaan emättimeen tai anukseen. Molemmat aukot on juomutettu, jotta saat parhaan mahdollisen nautinnon.

Voit myös halutessasi asettaa mukana tulevan 6-nopeuksisen vibraattorin yhteen aukoista samalla kun nautit toisesta, jolloin saat vielä lisästimulaatiota.

Nukke on valmistettu CyberSkinistä, joka sekä näyttää että tuntuu aidolta iholta. Seksinuken aukkoja voi myös lämmittää ennen käyttöä mukana tulevalla lämmittimellä, jolloin saat entistäkin aidonkaltaisemman kokemuksen.

Emättimen ja anuksen aukot yhdistyvät nuken sisällä U:ksi, joten ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Huomioithan, että vibraattori toimii 3 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suosittelen
Muut - 19. dec. 2018
Tämän nuken muotoilu, muoto ja tuntuma on erittäin hyvä. Mukana lämpöanturit, jotka nostavat lämpötilan jopa 40 asteeseen, mikä antaa vieläkin todenmukaisemman tunteen. Jos olet epävarma, valitsetko Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistic Real Doll -nuken vai kulutat enemmän ja ostat tämän, voin taata, että tämä on ylimääräisen rahan arvoinen. Sekä vagina että peräaukko ovat syvemmällä, joten jos sinulla on 18 cm tai pidempi penis, sinun kannattaa valita tämä, se on yhtä helppo puhdistaa kuin Silly 2 -nukke. Nuken mukana tulee myös musta vetoketjullinen laukku, jonka avulla nukkea on helppo kantaa mukana kiinnittämättä huomiota, mikä on iso plussa. Huippupisteet!
0
Seksinukke
Kas - 4. aug. 2020
Se on upea, kerran käytetty, mutta olen vain iloisesti yllättynyt. Se on kuitenkin hieman painava noin 10 kg:n painollaan ja sen puhdistaminen ei ole helppoa, koska siinä on sinulle vain kaksi käytettävää reikää. Vagina on luultavasti paras ja tiukempi kuin takapuoli. Älä käytä liikaa liukuvoidetta ja kaikki muu seuraa mukana. Sen mukana on "pussi" sen säilyttämistä varten alkuperäisessä laatikossa, 2 lämpöputkea, melko voimakas kiihotinkuula (käytin sitä nuken pepussa, koska esivalmistetut reiät eivät antaneet minulle paljoakaan), pieni purkki "maissitärkkelystä" ja kaapeli jostain amerikkalaisesta tanskalaiseen, jotta voit kytkeä lämpöputket sähköpistorasiaan. Voin vain suositella tätä nukkea hinnasta huolimatta; sain saman "helpotuksen" tunteen kuin naisen kanssa ollessa :)
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful