Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco CyberSkin X-tra Thick Transformer 10 cm Extra Penisholkki var 1

Topco CyberSkin X-tra Thick Transformer 10 cm Extra Penisholkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatko tarjota kumppanillesi entistäkin enemmän pituutta ja paksuutta?

Topco CyberSkin X-tra Thick Transformer Extra Penisholkki pidentää erektiotasi peräti 10 cm:llä samalla kun saat 0,5 cm:n verran lisäpaksuutta koko varren mitalta.

Tässä holkissa oleva erityisen paksu pidennysosa on varsin tukeva. Sen halkaisija kärjestä on 4,2 cm, joten se tarjoaa nautinnollisen täyttävyyden tunteen kumppanillesi.

Holkki asetetaaan erektiossa olevan peniksen päälle. Se on valmistettu erittäin joustavasta materiaalista ja voit leikata sen sopivan pituiseksi saksien avulla. Vältä käyttämästä liukuvoidetta sen sisäpinnalle, jotta se ei liu'u pois paikaltaan käytön aikana, mutta liukasta sen ulkopinta hyvin, jotta kumppanisi saa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Holkki on valmistettu ultrarealistisesta CyberSkin-materiaalista, joka lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä. Sen elastisuus ja pehmeys muistuttavat hämäävästi aitoa ihoa, joten teille molemmille on luvassa huikean aidonkaltainen ja miellyttävä käyttökokemus.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jägaregatan 15
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuotteenne ovat erittäin kauniita, ja hinnat ovat asianmukaiset ja kilpailukykyiset. Loistava palvelu Kiitos, kiitos paljon.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful