Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Penthouse Cassia Riley Vibrating Pussy Stroker var 1

Topco Penthouse Cassia Riley Vibrating Pussy Stroker

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco Penthouse Cassia Riley Vibrating Pussy Stroker päästää sinut aivan Penthouse Pet Cassia Rileyn iholle.

Aidonkaltainen masturbaattori on muotoiltu tarkaksi kopioksi Cassian intiimialueista, joten työntyessäsi sen sisään voit kuvitella rakastelevasi kuumaa Penthouse-lemmikkiä. Huippuluonnollinen CyberSkin-materiaali tuntuu aivan kuin aidolta iholta.

Anna holkin nystyröidyn sisäpuolen hyväillä penistäsi joka työnnöllä. Jos kaipaat vieläkin stimuloivempaa kokemusta, voit nauttia mukana tulevan bullet-vibraattorin värinästä yhdistettynä holkin stimulaatioon.

CyberSkin on se alkuperäinen materiaali, josta aidonkaltaiset seksilelut on valmistettu. Se lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä ja sen Dual Density -rakenne muistuttaa erehdyttävästi aitoa asiaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava tuote!
Anonymous - 7. dec. 2018
Sisäpuolella on erittäin mukava uurrettu rakenne, joka luo hyvän stimulaation. Värähtelijä on sijoitettu sen takana olevaan reikään ja tekee mukavia värähtelyjä, vaikka olisi mukavaa, että se olisi hieman korkeammalla. Sillä, että reikiä on suoraan läpi, on sekä etuja että haittoja. Se voi olla ärsyttävää, että sinun täytyy siivota, kun tulet, mutta toisaalta haluan nähdä. Minusta se on kuitenkin vähän outo käsitellä, siitä ei saa mielestäni kovin hyvää otetta. Lisäksi sisäänkäynti on minusta hieman kapea, mikä voi olla aluksi hankalaa, mutta kun siitä pääsee läpi, se tuntuu hyvältä. Voi suositella!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tuhma
Anonymous - 13. mar. 2024
Hienoa työtä, kun se on ollut lämpimässä vedessä 15 minuuttia, se on hyvin samankaltainen kuin oikea asia" ja melkein riippuvuutta aiheuttava, et voi laskea sitä alas. Se on uskomattoman helppo puhdistaa ja sillä on paikka ei kaukana minusta. Yhdessä parhaan voiteluaineen "gunoil" kanssa se on täydellinen!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful