Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Penthouse Ryan Ryans Kaksipuolinen Stroker-itsetyydytin var 1

Topco Penthouse Ryan Ryans Kaksipuolinen Stroker-itsetyydytin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco Penthouse Ryan Ryans Kaksipuolinen Stroker-itsetyydytin tarjoaa ihanan Penthouse-malli Ryanin intiimialueet käyttöösi aina kun haluat.

Itsetyydyttimessä on sekä emätin- että anusaukko, joista voit valita. Ergonominen muotoilu tarjoaa hyvän otteen itsetyydyttimestä samalla kun jokainen työntö tiukkaan, nystyröityyn holkkiin vie sinut lähemmäs räjähtävää kliimaksia.

Valmistettu aidonkaltaisesta CyberSkinistä, joka tarjoaa todella luonnollisen käyttökokemuksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Niin ja näin
Anonymous - 13. mar. 2024
Plussaa: Materiaali on erittäin hyvä. Jos laitat sen lämpimään veteen 10 minuutiksi ennen käyttöä ja hyvään liukuvoiteeseen, se tuntui erittäin elävältä. Sitä on helppo käyttää ja "holkin" (putken/tunnelin) ansiosta se on erittäin helppo puhdistaa. Se tuntui todella hyvältä avattaessa, koska se on hieman tiukka (minulle). Miinukset: Jos sinulla on keskimääräistä pidempi penis, et voi työntää juurta myöten, koska päädyt holkin peräaukko-osaan, mikä tuntui oudolta eikä hyvällä tavalla. Kuten monissa tämäntyyppisissä tuotteissa, kuivuminen kestää hyvin kauan, ellei sinulla ole tuuletinta suoraan tunneliin. Alipaineistusta ei voi säätää, ellet pidä toista kättäsi vastakkaisessa päässä. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen hintaansa nähden, ja jos olet hyvin herkkä, se stimuloi aivan hyvin. Penikseni on keskimääräistä pidempi ja ympärysmittaisempi, enkä ole superherkkä, joten tämä tuote teki sen, mitä sen piti tehdä, mutta pidemmässä ajassa kuin olin varannut sille, enkä voinut työntää koko matkaa juureen asti ilman, että tulisin holkin peräaukko-osaan, mikä oli hieman pettymys. Tämä oli ensimmäinen masturbaatiotuotteeni ja se oli ehdottomasti parempi kuin käsi, se ei vain ollut "Woah, wow". Suosittelen kuitenkin, että jos peniksesi on keskimääräistä pidempi, investoit toiseen tuotteeseen. Mutta jos olet herkkä ja sinulla on keskipitkä penis, niin tämä tuote on ehdottomasti rahan arvoinen ensimmäisellä kerralla.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful