Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Squirtz Cyberskin Ejakuloiva Dildo 16 cm var 1

Topco Squirtz Cyberskin Ejakuloiva Dildo 16 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco-tuotemerkin ejakuloiva Squirtz-dildo tarjoaa todella aidonkaltaisen ja nautinnollisen käyttökokemuksen.

Ejakuloiva dildo on 16 cm pitkä ja halkaisijaltaan 4,5 cm. Se on erinomainen valinta, mikäli haluat myös kokonsa puolesta luonnollisen dildon.

Dildon voi täyttää millä tahansa nesteellä. Kokeile esim. kinkyä liukuvoidetta, joka tuntuu, näyttää ja tuoksuu siemennesteeltä.

Dildon käsinmaalatut yksityiskohdat, selkeästi erottuva terska, varren suonitus ja tyvessä olevat kivekset korostavat luonnollista kokemusta entisestään. Dildo on valmistettu erityisestä Dual Density Cyberskin -materiaalista, joka tuntuu erehdyttävästi aidolta asialta.

Nauti dildosta kumppanisi kanssa tai ota oikeus omiin käsiisi, jolloin voit itse päättää, milloin on oikea aika saavuttaa kliimaksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hmm
D - 16. nov. 2020
Se on jotenkin riittävän helppokäyttöinen, tarvitset vain aika paljon "nestettä", jotta se antaa oikean vaikutuksen, jos sitä ei ole tarpeeksi, niin se tuntuu siellä kuin kunnon tuulahdukselta. Dildon pinta on melko herkkä. Ei kestänyt kauan, ennen kuin siihen tuli jälkiä. Pidän kuitenkin siitä, että siinä on kovempi ydin ja pehmeämpi ulkopuoli. Se on aika kiva
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful