Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Dream Dick Dildo 20 cm var 1

Topco Wildfire Real Man CyberSkin Dream Dick Dildo 20 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Topco Wildfire Real Man CyberSkin Dream Dick Dildo on unelmiesi dildo.

Sen tukeva 5,5 cm:n halkaisija tarjoaa miellyttävän täyttävää stimulaatiota. Pituudeltaan se on maltillinen, joten voit tuntea sen aidonkaltaiset kivekset joka työnnöllä.

Dildo on valmistettu erittäin luonnollisen tuntuisesta CyberSkin-materiaalista, joka lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä ja on aivan yhtä joustavaa ja pehmeää kuin aito iho.

Dildon Virtual Touch -tekstuuri selkeästi erottuvine terskoineen ja varren suonineen korostaa luonnollista kokemusta entisestään.

Dream Dick on pehmeä, miellyttävä ja joustava käytössä, mutta silti sopivan jämäkkä, jotta se stimuloi sinua juuri oikealla tavalla.

Pohjassa oleva imukuppi kiinnittyy koviin, sileisiin pintoihin tai lempivaljaisiisi, jolloin dildoa voi käyttää myös kiihottaviin parileikkeihin.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieno valinta
The man - 24. nov. 2017
Ostin tämän yllätyksenä kumppanilleni, ja täytyy sanoa, että hän oli yllättynyt (mutta hyvällä tavalla). Luultavasti hyvä, että hän näki sen ensimmäisen kerran peiton päällä käytön jälkeen, koska se on todella iso... Cyberskin saa sen näyttämään uskomattoman luonnolliselta (kokoa lukuun ottamatta :-) Joten ehdottomasti jotain, jota käytän toisenkin kerran.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful