TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm var 1

Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Onko täydellistä dildoa olemassa? Oli miten oli, Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo on joka tapauksessa huikean hyvä, jos nautit täyttävästä stimulaatiosta.

Se on 20 cm pitkä ja sen halkaisija on kunnioitusta herättävät 6 cm, joten tämä dildo sopii laatutietoiselle käyttäjälle, joka haluaa täyttyä ääriään myöten, mutta silti luonnollisella tavalla.

Dildo on valmistettu todella aidonkaltaisesta CyberSkin-materiaalista, joka lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä ja on aivan yhtä pehmeää ja joustavaa kuin oikea iho.

Ainutlaatuinen Virtual Touch -tekstuuri vahvistaa luonnollisuuden illuusiota vielä entisestään, sillä dildon selkeästi esiin piirtyvä terska, varren suonet ja tyven kivekset ovat henkeäsalpaavan aidonkaltaiset.

Perfect Pecker on siis nimensä mukaisesti kutakuinkin täydellinen. Sen pehmeys ja joustavuus yhdistyvät juuri oikeanlaiseen jämäkkyyteen ja täyttävyyteen, jotta se tyydyttää sinut parhaalla mahdollisella tavalla.

Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin (tai valjaisiin), jolloin voit käyttää sitä ilman käsiä.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful