Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toy Joy Amazing Bondage Setti var 1

Toy Joy Amazing Bondage Setti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kiinnostavatko SM ja bondage? Siinä tapauksessa Toy Joy Amazing Bondage -setti on sopiva aloituspiste. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset kuumiin seksileikkeihin.

Toy Joy Amazing Bondage -setti sisältää seuraavat tuotteet:

Keinonahkaiset, 5,5 cm leveät kahleet, joissa on pehmeä sisäpinta. Kahleiden pituus on säädettävä 13,5–23 cm. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai ne voi kiinnittää kaulapantaan.

Säädettävä kaulapanta, jonka ympärysmitta on 33-44 cm. Pakkaukseen sisältyy lukko ja 118 cm pitkä hihna, jonka voi kytkeä kaulapantaan talutushihnaksi.

Keinonahkainen, 45 cm pitkä musta piiska kevyeen läimäyttelyyn ja piiskaamiseen. Piiskan siimat ovat pehmeät, joten niiden lyönnit tuntee ilman että ne tekevät kipeää.

Musta suupallo, joka on rei'itetty, jotta sen kanssa on helppo hengittää. Suupallon remmin leveys on 1,9 cm ja sen pituus on säädettävä 44-62 cm. Suupallo on valmistettu kovamuovista ja sen halkaisija on 4,2 cm.

Pehmeä, musta puuvillainen sitomisköysi japanilaistyylisiin sitomisleikkeihin.

Kaksi nänninipistintä. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää. Nipistimiin on kiinnitetty kulkuset, jotka voi myös irrottaa.

Silmänaamio, joka terävöittää muut aistit ja saa käyttäjän herkistymään jokaiselle kosketukselle. Silmänaamio on keinonahkainen, ja sen toinen puoli on pehmeä. Se kiinnittyy kasvoille joustonauhalla (ympärysmitta 49–76 cm).

Toy Joy Amazing Bondage -setti soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua sidonnan ja SM:n kiehtovaan ja kiihottavaan maailmaan ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme, että sovitte aina turvasanan ennen seksileikkien aloittamista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Bondage setti
Diogenes - 21. nov. 2021
Hinta laatu suhde on hyvä kaikki tuotteet on kutakuinkin kestäviä paitsi ruoska meni rikki se on kiinni pelkästään yhdellä isolla niittillä joka lähte irti kun sillä lyö vähänkin kovempaa sen sai takasin kiinni mutta luultavasti hajoaa uudestaan jos ei ole varovainen.
Bondagen alkeet
Tunnelataus - 16. oct. 2019
Tämä setti sopii täydellisesti tuotteiltaan ja hinnaltaan bondagen aloittelijoille. Setissä on sopivan kokoiset tuotteet ja ne on helppo ottaa jopa mukaan reissuun! Alkuun pannat yms on hiukan jäykkiä mutta muokkautuvat ahkerassa käytössä mukaviksi. Isot plussat hienosta ja kompaktista paketista.
Loistava setti aloittelijoille
A. sub - 10. apr. 2019
Setti on hyvä ostos heille, joilla ei ole erityisen kinkyjä leluja ja jotka haluaisivat laajentaa kokoelmaansa heti. Kumppanini ja minä hyödynsimme setiä hyvin ja varsinkin nahkaisia kahleita, jotka olivat hintaansa nähden aika hyvälaatuisia. Ne sopivat helposti ja tiukasti jopa pienten ranteiden ympärille. Kahleiden välinen ketju tarjosi hieman liikaa tilaa käsien liikuttamiseen, mutta köysi, kangaspala tai yksinkertainen karbiini voi helposti korjata tämän. Köysi on n. 5 metriä pitkä ja hyvä käyttää, mutta sinun täytyy ostaa köysi joissain muussa materiaalissa jos haluaa tehdä taidokkaampia sidoksia. Suukapula toimii hyvin, jos sinulla on normaalikokoinen suu. Hieman pienempi purenta voi aiheuttaa leukakipua, jos suukapulassa on kovaa materiaalia. Joten sinun pitäisi vain tarkistaa, kuinka paljon alistuva voi haukotella. Ilmareiät ovat todella mukava lisä. Piiska itsessään ei ole superpitkä eikä siksi ole kovin pelottava. Mutta oikea asenne (tai silmänaamio) voi auttaa tässä. Kaulapanta ja sen talutushihna on hyvin valmistettu. Kaulapanta oli kuitenkin hieman leveä eikä tarpeeksi tiukka meille. Jos alistuvan kaula on pienempi, sinun pitäisi luultavasti hankkia toinen. Talutushihnaa voidaan kuitenkin käyttää kaikkiin kaulapantoihin. Nänninipistimet toimivat niin kuin pitääkin, ja niissä on mekanismi, jolla voit säätää, kuinka tiukat niistä haluat, mikä on erittäin tervetullutta. On kuitenkin huolehdittava siitä, etteivät pään muovityynyt irtoa käytön jälkeen. Säilytä niitä pienessä laatikossa, niin niiden pitäisi pysyä tallessa. Kellot on helppo ottaa pois, ja päädyimme tekemään niin. Silmäside on luultavasti setin vähiten hyödyllinen, koska se ei todellakaan peitä näkyvyyttä kovin hyvin. Kaiken kaikkiaan loistava setti varsinkin tuohon hintaan. Suosittelen erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat tutustua kinkyyn leikkiin sijoittamatta omaisuuksia kiiltonahkaan ja nahkaan.
0
Ostettu ja käytetty (ja käytetty uudestaan ja uudestaan)
MK - 21. oct. 2017
- Flogger-piiska vaikuttaa pieneltä, mutta se on helppokäyttöinen eikä sen käyttöön tarvita paljon voimaa, jotta se todella sattuu. Jos otat sen vakaasti, se on upea käyttää. Äänikään ei ole huono. - Kaulapanta ja talutushihna ovat myös helppokäyttöisiä. Kaulus voi olla hieman terävä reunoista, jos et anna sen "muovautua" riittävästi ja pyöristyä kunnolla. Ei mitään, mikä heikentäisi leikkien laatua, vain pedanttinen yksityiskohta. Lukko on kuitenkin hieman hauras, samoin kuin avaimet. Minulla ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteikö niitä voisi “repiä” pois, jos se poistetaan liian nopeasti. - Palosuukapula on yksi parhaista asioista setissä. Metallirenkaat saattavat näyttää epämukavilta käyttää, mutta ne ovat kaukana siitä. - Side on suurehko, eikä se sulje pois kaikkea valoa. Esim. nenän kohdalta näkee kulmista ulos. Se on kuitenkin helppo vaihtaa ja voit käyttää sen sijaan huivia. - Kahleet ovat suosikkini setissä. Helposti säädettävissä ranteeseen sopivaksi, ja niitä on mahdotonta kääntää väärään suuntaan (ellet käännä niitä ylösalaisin), joten laita ne vain päälle, kiristä ja kierrä sitten, kunnes D-renkaat ovat haluamassasi paikassa. Ketju on niille mukava ja sopivan pituinen, ja tuntuu kuin voisit liikkua "tarpeeksi" mutta et kuitenkaan, ja se on ärsyttävää sillä ihanalla tavalla. - Köysi on laadukas, eikä kirvele, ellet niin sitten halua. Voit koota ja piilottaa sen kuin partiolainen, jos haluat sen pois käden ulottuvilta tai takaisin käyttöön. - Nänninipistimet on myös helppo laittaa päälle ja ruuvi varmistaa, etteivät ne kiristä liikaa. Ei muuta sanottavaa, koska ne toimivat kuvatulla tavalla. Kellot on helppo irrottaa, jos ne ärsyttävät liikaa. Joten: Kaikki toimii kuvatulla tavalla ja keinonahka tuntuu mukavalta ja pehmeältä. Silmänaamio ei peitä 100 %, mutta noin 90-95 %. Ruusun terälehdet ovat hauska yksityiskohta, jota ei pidä unohtaa.
0
Fantastinen setti!
Mr. WHO - 18. jul. 2017
Ensinnäkin itse setti ja laatu heijastavat hintaa. Setti on todella hyvä, jos haluat kokeilla dominanssia kumppanisi kanssa. Kaikki tarvittavat osat ovat siellä, kun kaikki muuttuu hieman intiimiksi ja vaaralliseksi.
0
Yllättynyt laadusta
Rikke - 29. jun. 2017
Hintaansa nähden hyvä laatu. Olin hieman pelännyt, että se oli pahvia, koska sain niin paljon 300 DKK:lla, mutta olin iloisesti yllättynyt.
0
Suuri aloituspaketti
Anonymous - 2. feb. 2017
Loistava aloituspaketti tuntemattomille ja tutuille! Sisältää perusasiat ja sitä voi täydentää matkan varrella! Ja se, että kaikki oli nahkaa, teki siitä vielä paremman! Voidaan suositella erittäin lämpimästi
Konekäännös sivustolta sinful.no
Neljä tähteä
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan kumppanini ja minä pidimme sitä loistavana. - Flogger oli luultavasti paras kaikista, hyvä tuntuma ja mukava muotoilu. - Ballgag oli liian pitkä minulle, mutta tämä oli helppo ratkaista tekemällä muutama reikä lisää solkeen takana. Kun olimme tehneet tämän, sitä tuntui mukavalta käyttää - Rintaklipsit olivat hyvät. Kaulakoru oli liian suuri minulle, mutta minulla on hyvin kapea kaula. Luulen, että yritämme tehdä siihen lisää reikiä. - Emme ole vielä testanneet köyttä, mutta se näyttää olevan ok köysi. Jos kuitenkin haluat tehdä vakavampaa köysitaidetta, tarvitset mielestäni kunnollisemman ja pidemmän köyden. - Käsiraudat olivat erittäin mukavat ja helppokäyttöiset - Silmäside ei ollut kovin mielenkiintoinen, koska käytämme mieluummin huivia tai jotain muuta, mutta voin käyttää sitä nukkuessani. Tuotteet haisevat melko paljon, kun otat ne laatikosta, joten suosittelen tuulettamaan ne, jos voit.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Röyhkeä aloitussarja
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuhma aloitussarja, jolla voit testata hallinnanhalusi. Laatu ja hinta ovat hyvin kohdillaan, ja siinä on kaikki mitä tarvitset testataksesi hallitsevaa puolta. Pannan koko ei valitettavasti sovi isommille miehille. Ja naamari on myös pehmennettävä ennen käyttöä, sillä se on hyvin jäykkä eikä sopeudu kasvojen muotoon kovin hyvin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä kruunaussarja
Anonymous - 12. nov. 2014
Todella hyvä setti aloittelijoille ja laadultaan kunnollista materiaalia. Helppo käyttää kaikille. Käsirautoja pitävät klipsit eivät kuitenkaan ole kovin hyvälaatuisia ja käsirautoja pitävä henkilö saa ne liian helposti irti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful