Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toy Joy Amazing Pleasure Seksilelusetti var 1

Toy Joy Amazing Pleasure Seksilelusetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatteko kokeilla seksileluja ja kevyitä sitomisleikkejä? Toy Joy:n Amazing Pleasure -seksilelusetti on oivallinen tapa päästä alkuun. Se sisältää kutakuinkin kaiken mitä tarvitsette nauttiaksenne toisistanne uusilla tavoilla.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Portaattomasti värisevä kiihotinkuula kaukosäätimellä, jonka voi antaa myös kumppanisi hallintaan. Kiihotinkuulan pituus on 5,3 cm ja halkaisija 2,4 cm. Johdon pituus kiihotinkuulan ja kaukosäätimen välissä on 50 cm.

Silmänaamio, joka terävöittää muut aistinne ja saa teidät herkistymään jokaiselle kosketukselle. Silmänaamio on keinonahkainen, ja sen toinen puoli on pehmeä. Se kiinnittyy kasvoille joustavalla nauhalla (ympärysmitta 49–76 cm).

Keinonahkaiset, 5,5 cm leveät kahleet, joissa on pehmeä sisäpinta. Kahleiden pituus on säädettävä 13,5–23 cm.

Venyvä penisrengas vibraattorilla, joka sopii lähes kaikenkokoisille peniksille. Vibraattorin värinä lisää teidän molempien nautintoa.

Musta, aaltoilevasti muotoiltu mattapintainen dildovibraattori. Pituudeltaan se on 18,5 cm, halkaisijaltaan 2,3–3,7 cm, ja siinä on portaaton värinänsäätö. Dildovibraattori sopii sekä emätin- että anaaliseksileikkeihin, kunhan pidätte mielessä, että hygieniasyistä anuksessa käytettyjä leluja ei saa vielä emättimeen ennen kuin lelu on desinfioitu hyvin. Sen viimeinen "aalto" on myös syytä jättää anuksen ulkopuolelle, jolloin se toimii stopperina.

Geishakuulat (2 kpl). Geishakuulien sisällä olevat painavammat pallot liikkuvat vartalon liikkeiden tahdissa. Geishakuulan paino on 55 g ja halkaisija 3 cm. Sileäpintaiset geishakuulat on helppo asettaa paikoilleen, ja ne voi poistaa käytön jälkeen niissä kiinni olevan narun avulla.

Venyvä, nystyröillä päällystetty penisholkki nautinnon lisäämiseen seksin aikana. Holkin pituus on 11,2 cm, sisähalkaisija 3 cm (venyvä).

Aaltoilevasti muotoiltu anustappi kahvalla, sopii sekä miehille että naisille. Halkaisija on 2,5–3 cm.

Lyhyt, sydämenmuotoinen piiska kevyeen läimäyttelyyn ja piiskaamiseen. Piiskan toisessa päässä on pehmeitä höyheniä, jotka sopivat hellään vartalon ja intiimialueiden hivelyyn.

Kaksi nänninipistintä. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää. Nipistimiin on kiinnitetty kulkuset, jotka voi myös irrottaa.

Nauttikaa toisistanne tämän lelusetin avulla. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta kaikkien settiin kuuluvien sisään asetettavien seksilelujen kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
-
Anonymous - 10. sep. 2013
Se on loistava aloitustuote niille meistä, jotka eivät ole koskaan aiemmin välittäneet mistään. Laatu ei kuitenkaan ole kovin hyvä - vaikuttaa hieman halvalta materiaalilta. Lisäksi olisi ollut hyvä saada myös selitys eri asioista.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä alku.
Anonymous - 11. oct. 2014
Mukava aloitussarja, jonka avulla voit saada hyvän käsityksen siitä, millä haluat pelata. Ei varmaankaan parasta laatua, mutta mukava pieni valikoima. Pieni käyttöohje ehdotuksineen olisi hyvä sisällyttää mukaan.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä aloittelijan setti
Anonymous - 13. mar. 2024
Hintaansa nähden loistava aloittelijan setti. Hyvä, jos et oikein tiedä, mistä olet kiinnostunut ja haluat kokeilla muutamia eri asioita. Hieno yksityiskohta, jossa ruoska ja sulka yhdessä ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mukava aloitussarja meille
Anonymous - 13. mar. 2024
Mieheni ja minä ostimme tämän sarjan, koska meillä ei ollut paljon kokemusta bondage-peleistä. Ja me rakastamme tätä sarjaa täysin ja ajattelemme, että siinä on niin monia mahdollisuuksia. Olemme yrittäneet vaihtaa rooleja hieman matkan varrella. Se on jännittävä uusi maailma, jota olemme vasta alkaneet tutkia. :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super mukava aloittelijan setti
Anonymous - 13. mar. 2024
Meille ovat uusia ruoskat, käsiraudat ja rintapihdit. Olemme todella tyytyväisiä tähän aloittelijan sarjaan. Hieno pakkaus, mukavaa, että siinä on niin paljon erilaisia asioita. Kaiken kaikkiaan vain loistava paketti hintaan nähden. Olemme etsimässä lisää, tuhmempia leikkejä varten ?
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful