TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus var 1

Toy Joy BDSM Aloituspakkaus

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Kiinnostavatko SM ja bondage? Siinä tapauksessa Toy Joy BDSM -aloituspakkaus on sopiva aloituspiste. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset kuumiin seksileikkeihin.

Toy Joy BDSM -aloituspakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Keinonahkaiset, 5,5 cm leveät kahleet, joissa on pehmeä sisäpinta. Kahleiden pituus on säädettävä 13,5–23 cm. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai ne voi kiinnittää kaulapantaan.

Säädettävä kaulapanta, jonka ympärysmitta on 33-44 cm. Pakkaukseen sisältyy lukko ja 118 cm pitkä hihna, jonka voi kytkeä kaulapantaan talutushihnaksi.

Keinonahkainen, 45 cm pitkä musta piiska kevyeen läimäyttelyyn ja piiskaamiseen. Piiskan siimat ovat pehmeät, joten niiden lyönnit tuntee ilman että ne tekevät kipeää.

Musta suupallo, joka on rei'itetty, jotta sen kanssa on helppo hengittää. Suupallon remmin leveys on 1,9 cm ja sen pituus on säädettävä 44-62 cm. Suupallo on valmistettu kovamuovista ja sen halkaisija on 4,2 cm.

Pehmeä, musta puuvillainen sitomisköysi japanilaistyylisiin sitomisleikkeihin.

Kaksi nänninipistintä. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää. Nipistimiin on kiinnitetty kulkuset, jotka voi myös irrottaa.

Silmänaamio, joka terävöittää muut aistit ja saa käyttäjän herkistymään jokaiselle kosketukselle. Silmänaamio on keinonahkainen, ja sen toinen puoli on pehmeä. Se kiinnittyy kasvoille joustonauhalla (ympärysmitta 49–76 cm).

Toy Joy BDSM -aloituspakkaus soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua sidonnan ja SM:n kiehtovaan ja kiihottavaan maailmaan ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme, että sovitte aina turvasanan ennen seksileikkien aloittamista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jooo
Ihan okei tuote kaulapanta turhan iso.Viuhti - 22. feb. 2022
Kiva paketti aloittelijalle
Ihan jees, sopiva aloitussettiNanna - 29. sep. 2021
Hyvä aloituspakkaus
Kiva aloituspakkaus! Tuotteet tuntuvat laadukkailta ja tuovat kivaa lisää seksielämään :)V :) - 5. sep. 2021
Mahtava setti
Mahtava aloituspakkaus, sisältää kaiken oleellisen! Tuotteet hyvää laatua. Kahleet ovat nätit ja esteettiset. Miinuksia: silmämaskista, se on tosi iso eikä sovi... Lue lisää
switchxswitch - 8. sep. 2020
Upea tuote, joka antaa "hieman ylimääräistä" kinkyyn iltaan
Itse tuote on tehty hintaan nähden todella laadukkaasti. Se on hyvä setti aloittamiseen, sillä se sisältää monia tuotteita, joista voisit aloitella. Harmi kui... Lue lisää
Seb - 16. aug. 2020
En ole fani
Minua ei valitettavasti ole rakennettu niin suureksi, ja muistutan monella tapaa 12-vuotiasta pituudeltani. Tämä setti on minulle enemmän tai vähemmän hyödytön.... Lue lisää
Petite - 8. apr. 2020
Stimuloiva
Piiska on hauska ehkä muutaman kerran, mutta olemme päättäneet investoida laadukkaampaan. Muuten todella hieno setti, jossa rahalla saa paljon tuotteita leikkei... Lue lisää
Mml - 22. apr. 2019
Minun aloitussettini.
Hyvä aloituspakkaus, jossa on monia hauskoja asioita, joita voidaan käyttää monien kinky-fantasioiden toteuttamiseen. Hintaan ja materiaaliin nähden todella hyv... Lue lisää
Gigi - 9. jan. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful