Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TOYJOY Bend Over Boyfriend Strapless Strap-On var 1

TOYJOY Bend Over Boyfriend Strapless Strap-On

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Toy Joy Bend Over Boyfriend on strap-on, jota voi käyttää ilman valjaita. Se sopii sekä vaginaaliseen että anaaliseksiin.

Strap-on toimii siten, että nainen asettaa dildon lyhyemmän osan emättimeensä ja pitää sitä paikallaan lantionpohjan lihaksillaan. Dildon tyviosan muotoilu kiihottaa käyttäjän klitorista ja G-pistettä samalla kun pisin osa tuottaa nautintoa vastaanottajalle.

Oikean tekniikan löytäminen vaatii hieman harjoittelua ja vahvat lantionpohjan lihakset, joten dildon käyttöä kannattaa harjoitella ennen tositoimiin ryhtymistä.

Suosittelemme, että käytätte vesipohjaista liukuvoidetta Bend Over Boyfriend -strap-onin kanssa saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen puhdistatte strap-onin helposti lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimii!
00 - 21. sep. 2022
Yllättävän painava, mutta pysyy hyvin sisällä. Toimii soololeikkiin hyvin ja on melko täyttävä, jos sellaisesta tykkää
Helppo
Jansku - 12. feb. 2022
Ihana helppous, kun ei tarvitse enää pukea remmejä. Sujautus sisuksiin ja antamaan rakkautta
MUKAVA
Pari A - 10. aug. 2021
Todella mukava parikokemus, kun on onnekas ja on mies, joka pitää myös anaalileikistä. Se on laadukas, ja vaikka se on materiaaliltaan hieman kova, se on mukava ja täyttävä ilman, että se muuttuu liian rajuksi.
0
Vau
Kittykat - 16. jul. 2021
Se istuu niin kuin pitääkin ja sitä voi käyttää sekä yksin että naisten tai miesten kanssa. Vain vau!
0
Väkivaltainen
s - 15. feb. 2021
Se on huomattavasti suurempi kuin mitä voi tehdä täällä kotona. Voisi olla helposti pienempi pituus ja ympärysmitta.
0
Kaunis väri ja upea spiraalilisäke
M&S - 13. apr. 2020
Se oli kylmälaukussa, oli uskomattoman mukava ja ihana saada käsiin, ja se on sinänsä erinomainen aloitus! Peniksen pää on hieman kapeneva, joten se on peppuystävällinen;) Miehen mielestä se on hieman paksu, mutta kaikkeen tottuu... :) Kierrekuvioinen "muna", joka naisella täytyy olla sisällään, on mielettömän hyvä! Pelkästään sen ylös painaminen osuu loistavasti ja sitä voi käyttää myös yksinään itsetyydytykseen! Superlaadukas tuote, joka on helppo puhdistaa.
0
Kutsumme sitä "raiskaajaksi"
Red. - 5. dec. 2017
Poikaystäväni ja minä olemme pitkään halunneet kokeilla strap-onia yhdessä; joka on siisti/selkeä. Ensimmäinen kerta ei mennyt kovin hyvin, koska poikaystäväni on ... "pieni", jossa tämä strap-on on kohtuullisen täynnä. Jälkeenpäin kuitenkin aivan mahtavaa! Joten kyllä, suosikkilelumme on nyt niin kutsuttu "raiskaaja". Sairas mieliala; mutta se on ihanan hyvä. Voin ehdottomasti suositella aloittelijoille ja tottuneemmille; Minulle kerrottiin, että se stimuloi molempia osapuolia niin hyvin, että se melkein takaa ison O:n laukaisun.
0
Taattu nautinto
Anonymous - 1. mar. 2022
Täydellinen tuote, joka on tutkimuksemme arvoinen ja taattu ilo
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Ok hintaansa nähden
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen kokeillut olkaimetonta tyyppistä straponia. Materiaali ei ollut vaikuttava, se on todella kovaa muovia ympäriinsä. Näyttää siltä, että klitorista stimuloimaan tarkoitetut nupit olivat aivan liian kovia. Jouduin pitämään ja hallitsemaan päätä hieman, mutta kun se tuli tyttöystävän sisään, voisin olla kädet vapaana. Poikaystäväni ainakin piti siitä, joten aion käyttää sitä hänelle :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mega digg
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä olkaimeton strap-on on erittäin hyvä. Se istuu hyvin ketjussa, jos olet ylhäällä, ja osuu g-pisteeseen melko hyvin, jos olet alhaalla. Yläosana saat myös klitorisstimulaatiota, sillä tässä strap-onissa on urat, jotka osuvat klitorikseen jokaisella liikkeellä. Erittäin suositeltava
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful