Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toyz4lovers Real Rapture Aidonkaltainen Dildo 16,5 cm var 1

Toyz4lovers Real Rapture Aidonkaltainen Dildo 16,5 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Toyz4lovers Real Rapture Aidonkaltainen Dildo muistuttaa erehdyttävästi aitoa asiaa sekä muotoilunsa että materiaalinsa puolesta.

Sen halkaisija on 3,8 cm ja pituus 16,5 cm, joten kyse on keskikokoisesta dildosta, joka sopii kaikille käyttäjille kokemustasosta riippumatta.

Dildo on valmistettu erityisestä vartaloystävällisestä PVC:stä, joka tuntuu pehmeältä mutta on samalla jämäkkää, jotta se tuntuu erityisen aidonkaltaiselta käytössä.

Selkeästi erottuva terska, varren pullottavat suonet ja tyvessä olevat pehmeät kivekset vahvistavat illuusiota aidosta asiasta entisestään. Dildo sopii sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön.

Kiinnitä dildo kovalle, sileälle pinnalle pohjassa olevan imukupin avulla, jotta voit nauttia siitä ilman käsiä. Voit myös kutsua kumppanisi mukaan leikkiin ja kiinnittää dildon lempivaljaisiisi.

Erinomainen hankinta kenelle tahansa laatutietoiselle ja nautintoa kaipaavalle käyttäjälle.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Nam
Mary - 6. apr. 2019
Tämä yllätti positiivisesti, näyttää kovalta mutta on sopivan pehmeää materiaalia, suonet antavat lisästimulaatiota ja muutenkaan ei liian iso. Imukuppi on pitävä, mutta imukuppiala on aika laaja ja sen takia ei pysty kiinnittämään kovin kapeaan kohtaan, se ei kuitenkaan haitannut käyttöä. Kokonaisuutena kyllä hyvä ostos!
Realistisesti puhuen
Filip - 26. aug. 2018
Todella aidonkaltainen dildo. Siinä oli alussa niin voimakas kemiallinen haju, että koko huone haisi, joten en osta enää PVC-seksileluja.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful