Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori var 1

Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tracy’s Dog -tuotemerkin Carl-anaalivibraattori on tuhti tyydyttäjä, joka kätkee sisälleen huimat 10 värinäasetusta, jotka hemmottelevat peppuasi uskomattoman perusteellisesti.

Piristä takamustasi innovatiivisella, tuplasti stimuloivalla anustapilla. Sen varressa on pyöriviä helmiä, jotka hierovat anusaukkoasi tuhman kielen tavoin, ja tapin kärki värisee kiihottavasti sisälläsi.

Nauti aistillisesta stimulaatiosta joko soolona tai kutsu kumppani mukaan peppuseikkailuihin antamalla kaukosäädin hänen osaaviin käsiinsä. Riemastuttavia rimming- ja värinätoimintoja voi ohjata jopa 10 metrin etäisyydeltä, joten keksitte varmasti vaikka mitä tuhmia mahdollisuuksia.

Tuhti herra Carl tuntuu upealta ja täyttävältä, kun sivelet runsaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta sen pintaan ennen kuin liu'utat sen portista sisään. Tämä tappi sopiikin parhaiten hieman kokeneemmille anaalinautiskelijoille.

Puhdista armas anustappisi vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella joka käyttökerran jälkeen hyvän hygienian varmistamiseksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
tappi
laki - 18. mar. 2023
Kivan oloinen tuote. Ensi yrittämällä ei mennyt mutta toisella kerralla meni sisään. Tärinä saisi olla huomattavasti voimakkaampi tapin päässä.
Mainio tuote
BootyBoi - 28. oct. 2022
Tuote on todella laadukas ja tuntuu ihanalta pepussa. Helmet ovat kiva lisä, tosin ne menettävät tehoaan tietyissä asennoissa, jolloin pyöriminen hidastuu. Koko on tosiaan melko suuri: itse rakastan sitä, mutta kaikille tämä ei varmasti mahdu ilman harjoittelua.
Tappien aatelia
MisterMister - 13. oct. 2022
Todella laadukkaasti tehty ja mukava pehmeä pinta. Mutta pitää myöntää, että koko yllätti. Tätä ei niin vain survaista sisään vaan tarvitsee todellakin lämmittelyä. Kun se vihdoin asettuu paikoilleen , on olo aika täyden tuntuinen mutta hyvällä tavalla. Tuon perusvärinän sijaan pieni heiluriliike olisi ollut parempi. Itse käytän ainoastaan juuressa olevien helmien värinätoimintaa, joka on ihan mahtava. Vie paljon paremmin orgasmin huipulle kuin pelkkä värinätoiminto. Tällä hetkellä ykköslelu itselleni.
Liian iso
N&M - 30. sep. 2022
Upea anustappi, erittäin hyvää materiaalia ja mukavat värinävaihtoehdot.... mutta liian iso, ei sitten millään mahdu joten huti ostos, rahat meni hukkaan.
Nautintoa koko rahalla
Mies41 - 15. mar. 2022
Kuten kuvauksessa todetaan, tämä on tarkoitettu vähän kokeneemmille käyttäjille. Viiden sentin paksuus ei kuulosta paljolta, mutta sileästä silikonipinnasta huolimatta paikoilleen asettaminen vaatii kiirettömän ja rennon hetken, mielellään ensin pienemmällä lämmitellen. Materiaali on kimmoisaa muttei pehmyttä. Liukuvoide kestää hyvin pinnassa. Kärsivällisyys palkitaan, sillä tämä laite hyväilee sinua tavoilla, joita et ole osannut toivoakaan. Koko on juuri sopiva, ja laite painaa eturauhasta erittäin miellyttävästi. Muotoilu takaa, että tappi pysyy hyvin paikoillaan niin kauan kuin itse haluat, ja leveä jalusta pitää sen myös tukevasti aloillaan: sisäänluisumista ei tarvitse pelätä. Jalustan malli mahdollistaa kävelyn ilman voimakasta hankausta. Käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla, ja värinät riittävän voimakkaita. Varren helmet räjäyttävät tajunnan!
Iso ja hyvä, rahan arvoinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Kesti jonkin aikaa päästä sisään, mutta sopii hyvin. Uskomattoman kiva "rimmaustoiminto", mutta se voi olla hieman "meluisa" itse pistokkeen tärinästä. Erittäin suositeltava, hyvin ostettu (ostettu 429 kruunulla myynnissä).
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suosittele
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä pistoke hintaan nähden. Tarvitsee hieman lämmittelyä, mutta sen jälkeen se sopii hyvin. Voi käyttää sitä useita tunteja.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on hyvin pitkä pepputulpaksi. Se itse asiassa sattuu hieman, kun se osuu seinään ja tekee istumisen mahdottomaksi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mmm
Anonymous - 10. nov. 2022
Fantastinen ostos!!! Ehdottomasti suositellaan seikkailunhaluiselle ja kiimaiselle henkilölle, joka harkitsee tämän tuotteen ostamista! Nainen tai mies, voit odottaa suurta lelua. Räätälöity, voimakas ja monipuolinen värähtely, tässä ei ole paljon eroa muihin värähteleviin tuotteisiin. Pallotoiminto sen sijaan on suuri ilo! NB suositellaan kokeneille käyttäjille, koska sen koko on vaatimaton
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful