Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Magic Wand ja 3 Lisäosaa var 1

Tracy's Dog Magic Wand ja 3 Lisäosaa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sanotaan että kaksi päätä on parempi kuin yksi, mutta Tracy's Dog lisäsi tähän wandiin kolmannenkin, jotta nautinnollasi ei olisi rajoja. Vibraattori tarjoaa käyttöösi kolmen lisäosan lisäksi 5 tehokasta värinärytmiä ja 3 nopeutta.

Upea musta wand on ihastuttava aivan sellaisenaankin. Sen pullea pää hieroo ihanasti rakastavaa huomiota kaipaavia vartalon alueita. Kun haluat vaihtelua, voit kokeilla sen jännittäviä silikonisia lisäosia. Voit valita mielesi mukaan joko kiihottavan valtikan tai tuhman rabbit-lisäosan. Pepullekin löytyy jotain kivaa, koska kolmas pää on varustettu anaalidildolla, jossa on kolme tyveä kohden pullenevaa palluraa. 

Langaton ja vesitiivis wand on valmis nautinnollisiin hetkiin missä vain, milloin vain. Puhdistat sen helposti vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä peruswandi
Jones - 6. dec. 2021
Hyvä perus sauva mukaan leikkeihin. Materiaali laadukkaan oloinen ja helpot ohjausnäppäimet. Ei ole vahvimmat värinät, mitä markkinoilta löytyy, mutta perustekijällä tällä päästään pitkälle. Mikäli tavoitteena on löytää pakotettuihin orkkuihin/dom leikkeihin wandia, niin astetta tehokkaampaa kannattaa vielä metsästää. Ellei ole toki herkkä subi matkassa Lisäosat ihan ok, värinä välittyy hyvin eteenpäin. Hiljainen ja laadukas perus kaveri. Hyvä hintalaatu.
Tracyn koiran seinä
Anonymous - 12. feb. 2021
Minä??Se
Konekäännös sivustolta sinful.se
Wowser!
Anonymous - 12. jan. 2021
Kun ostin tämän, vaimoni oli epäileväinen, ja avaamisen jälkeen koko oli hieman vastenmielinen, mutta kun hän käynnisti sen ja aloitti työnsä, hän oli myyty - se oli aluksi hieman liian voimakas, ja asiat tapahtuivat hyvin nopeasti hänelle. Hän on nyt paremmin sinut sen kanssa ja on jopa ostanut sellaisen myös ystävälleen - parempaa suositusta ei voi saada! Sen sijaan, että olisin tuntenut itseni jätetyksi, ostin yhteensopivan pään, joka antaa minulle miehelle nautintoa, joten tämä on yksi lelu, jonka voimme todella jakaa!
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk
Todella hyvä.
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin suositeltava
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Paljon tärinää rahoillesi
Anonymous - 13. mar. 2024
Hintaansa nähden loistava tuote. Yhdistettynä erilaisiin lisävarusteisiin on runsaasti vuokrausvaihtoehtoja.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful