Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Pecker Dildo Vibraattori var 1

Tracy's Dog Pecker Dildo Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Unelmoitko syvistä, intensiivistä G-pisteorgasmeista ja ehkä jopa ruiskuorgasmeista? Tracy's Dog Pecker G-pistevibraattori tekee tuhmista unelmistasi totta.

Pecker ei ole aivan tavallinen G-pistevibraattori. Sen salaisena aseena on erityinen kärki, joka värinöiden lisäksi tekee rytmikkäitä liikkeitä, jotka muistuttavat kumppanin sormien painalluksia.

Stimulaatio tuntuu realistiselta ja uskomattoman miellyttävältä vasten kehon tuntoherkkiä nautintopisteitä. Luvassa on nautinnon aaltoja koko vartalon läpi. Kokeile kaikkia sen viidestä eri intensiteetistä.

Vibraattorin kärkeä voi käyttää myös klitoriksen hemmotteluun, kun mielesi tekee erityyppistä nautintoa.

Pecker tarjoaa käyttöösi 10 hurmaavaa värinärytmiä, joten voit kokeilla lukuisia eri yhdistelmiä yhdessä sen sykkivien painallusliikkeiden kanssa.

G-pistevibraattori on myös todella joustava, joten se mukautuu helposti ja mukavasti kehosi muotoihin. Se on vesitiivis ja ladattava.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava g-piste vibra
Liina - 3. jan. 2021
Toimii paremmin kuin uskalsin toivoa, tehokkaat värinät ja pulssit
Suositellaan...
Anonymous - 11. nov. 2022
Luettuani ylös ja alas ja harkittuani edestakaisin useita Tracy's Dogin tuotteita, valinta osui tähän. Erittäin positiivinen "reikä / aukko" alapuolella, joka antaa paremman otteen. Hyvä tärinä, mutta ei sanoisi, että se oli sisäinen kymmenen, hyvä 8 on oikeampi. Ei ruiskuorgasmeja, mutta ihmiset ja odotukset ovat erilaisia. Jos valitsemme jotain muuta Tracy's Dogista toistaiseksi ...
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful