Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy’s Dog Rosie Paineaaltokiihotin var 1

Tracy’s Dog Rosie Paineaaltokiihotin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tracy’s Dog on tehnyt ruusun nautinnon nupullesi! Rose-paineaaltokiihottimen 7 sykkivää asetusta ja silkinpehmeä silikonipinta hemmottelevat klitoristasi huolella.

Kun kommunikointi on vaikeaa, kerro se kukkasin. Ja millä tavoin tahansa oletkin laiminlyönyt klitoristasi, tämän ruusun myötä saat takuulla anteeksi. Lisää pisara vesipohjaista liukuvoidetta ja anna mielihyvän puhjeta kukkaan sykkivien paineaaltojen saattelemana, jotka stimuloivat sinua hellistä puhalluksista aina huimiin puhureihin saakka.

Hyväile nuppuasi omassa ihanassa seurassasi tai anna intohimon kukoistaa kumppanin kanssa. Kokeile, miltä sykkivä ruusu tuntuu kehon eri nautintopisteillä, ja ota se mukaan vaikka suihkuun. Se on vesitiivis, kunhan et pidä sitä veden alla pitkiä aikoja kerrallaan.

Puhdista kiihotin vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian varmistamiseksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Liiankin tehokas
Per Vertigo - 15. nov. 2023
Tilasin tämän rouvalle synttärilahjaksi 😘 Satisfyeriin verrattuna imu on voimakkaampi jo pienimmällä teholla ja normaalitilanteessa liiankin kova. Alkoholi kun on vienyt herkkyyttä, niin silloin tarvitsee voimakkaampaa ja toimii hyvinkin. Toimii myös vuorotellen käytettynä Satisfyerin kanssa pidemmissä sessioissa. Suhteessa imuun, materiaali voisi olla aukon reunoilla pehmeämpää ja aukossa pyöreämmät reunat.
Ruusuja
Susan - 31. oct. 2023
Huikee!
Hyvät ihmiset tämän te tarvitsette!
Lily - 31. oct. 2023
Yksinkertaisesti sanottuna mahtava! Nopein orgasmi ikinä tämän lelun avulla.🤭
Kiihotin
Mac - 21. jul. 2023
Todella tehokas, saa vaimoni laukeamaan todella rajusti.
Tehokas ruusu
Stimuloija - 22. dec. 2022
Vekotin on todella tehokas ja rouva saa tällä kyllä orgasmin alta aikayksikön. Huomattavasti tehokkaampi kuin myös meillä käytössä oleva satisfyer. Pienen miinuksen voi antaa kovemmasta äänestä kuin satisfyerissä. Muotonsa ja kokonsa puolesta löytää vaivattomasti tiensä oikeaan paikkaan. Vahva suositus.
Ihan hyvä
… - 25. nov. 2022
Ostin tämän hyvien arvosteluiden takia, sekä koska halusin kokeilla muutakin kuin satisfyeriä. Tämä on TODELLA voimakas. Perus Satisfyerin vahvin teho ei edes vedä vertojaan tämän ensimmäiselle teholle. Etsinkin jotain vahvempaa, mutta tämä on todella intensiivinen. Jos olet herkkä eikä sinulla ole kokemusta vastaavasta lelusta en suositttelisi tätä ensimmäisenä. Tämä on myöskin hieman äänekäs ollessan irti mistään pinnasta toisin kuin satisfyer. Tuotteen laadussa tai muussa ei muuta moitittavaa ainakaan tähän asti :)
Todella voimakas
Suhina Sari - 3. mar. 2022
Tiktok sai minut tämän tilaamaan, ja olen yllättynyt sen voimakkuudesta. Verrattuna Satisfyer Pro 2 alimmat tehot matchaa, vaan tässä alin on sama kuin Satisfyerin about kolmas tai neljäs vaihtoehto. Muuten tuntuu oikein mukavalta kädessä, on kaunis, ääni ei ole älyttömän kova ja erilaiset asetukset ovat miellyttäviä ;) Suosittelen siis jos ei ole vain liian herkkä!
Hyvä!!
Tosijees - 1. mar. 2022
Tuote tuli vähän likaisena postissa ja laturi halvan oloinen, hinta vähän kalliin puoleinen kun ottaa huomioon. Muuten mahtava laite ja monta eri rytmiä paineaalloille.
Todella voimakas
Wow!!! - 24. feb. 2022
Näin tuotteen ensimmäistä kertaa tiktokissa ja kovan hypen saanut ruusu sai minut tilaamaan sen
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ystäväni ja minä olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful