Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Samba Rabbit-vibraattori var 1

Tracy's Dog Samba Rabbit-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinun ei tarvitse olla velho nauttiaksesi tämän Tracy's Dogin lumoavan taikasauvan maagisista liikkeistä. Kiihottavasti lämpiävän Samba-pupuvibraattorin 7 värinäasetusta ja 6 asetusta kiihottavia, kiemurtelevia liikkeitä lumoavat niin sydämesi kuin nautintopisteesikin.

Kauniissa ja monipuolisessa vibraattorissa on upea timanttikuvioitu pintarakenne. Se värisee, lämpenee ja liikkuu nautinnollisesti pitäen huolen, että vaginan ja vulvan kaikki hermopäätteet saavat stimulaatiota. Lisää reippaasti vesipohjaista liukuvoidetta sen silkinsileään silikonipintaan ja liu'uta se sisällesi. Vibraattorin uloke huolehtii klitoriksestasi samalla kun varren liikkeet hierovat G-pistettäsi.

Voit nauttia tuplastimulaatiosta kylpyhuoneenkin puolella. Puhdista tämä tuhma tanssahtelija vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella joka käyttökerran jälkeen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pään pyörivä toiminto
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on seksilelun toiminto, jota ei ole kuvattu kuvauksessa. Pää ja puolet akselista pyörivät 360 astetta. Jos olisimme tienneet tämän, tuotetta ei olisi ostettu. Emme suosittele tätä. Muuten se on valmistettu laadukkaasti ja siinä on lämmittävä toiminto.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Herkullinen tapa olla tyytyväinen
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful