Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Työntyvä Dildovibraattori var 1

Tracy's Dog Työntyvä Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat tuhmia työntöliikkeitä, Tracy's Dog tarjoaa käyttöösi täyttävän ja tuhman dildovibraattorin, joka pitää huolen tarpeistasi.

Tämä herkullisen aidonkaltainen dildovibraattori tekee kiihottavia työntöliikkeitä, jotka saavat sinut kiemurtelemaan nautinnosta. Sivele tarmokkaan rakastajan pintaan vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin liu'utat sen sisällesi. Nauti sen 4 työntötoiminnosta ja 3 värinärytmistä.

Sen täydellisen yksityiskohtaiset suonet, terska ja kivekset tuntuvat aivan aidolta asialta - mutta tämän tyypin kanssa vältyt turhalta small talkilta. Jos kuitenkin kaipaat tuhmaa puhetta, voit kutsua kumppanin mukaan ja kytkeä dildovibraattorin valjaisiin, joiden O-rengas on halkaisijaltaan n. 3,5 cm. Voit myös antaa kumppanisi ohjata tuhmia toimintoja kaukosäätimellä.

Kun haluat jättää kätesi vapaiksi vaikka hyväilläksesi klitorista tai kumppania, kiinnitä dildovibraattorin imukuppi kiinteälle, sileälle pinnalle ja ratsasta menemään. Se on vesitiivis, joten voi nauttia tuhmasta menosta myös kylpyhuoneen puolella.

Puhdista nautintokaverisi vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella joka käyttökerran jälkeen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvä!
Janina - 11. nov. 2021
Tämä dildo on aivan loistava! Olen kokeillut sitä yksin ja kumppanin kanssa ja molemmin käytettynä erittäin hyvä! Mielestäni dildo on juuri sopivan kokoinen. Olin aluksi hieman skeptinen miten työnnöt toimivat ja tuntuvat kun ei käytännössä hirveästi liiku mutta tuntuu todella hyvältä. Suosittelen!
Kookas
Ev - 1. nov. 2021
Pitää aika kova meteliä, mitä rajoittaa ehkä käyttö. Itselleni melkein tuntuu että toi työntöefekti on turha. Käytän sitä ihan noin vaan ja lisäksi klitorisstimulaattoria. Koko on oikein mieluttava
Realistinen tunne
Anonymous - 13. mar. 2024
Pehmeä ja notkea. Vaimo vinkui hyvin tämän kanssa hänen kanssaan, kun hän oli kiireinen muiden asioiden kanssa. Hieman kovempia iskuja olisi arvostettu.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ei optimaalinen nautinto
Anonymous - 13. mar. 2024
Valitettavasti tämä vibraattori ei vastannut odotuksia. Loukkaava dildo - no, se on melko paljon sitä, mitä se teki. Kovaääninen ja hyvin oudot värähtelykuviot tekivät leikkiajasta naurunalaiseksi - joten meillä oli kuitenkin hauskaa. Ei, meidän on luultavasti palattava vanhaan vakiovärähtelijään ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Todella siistiä
Anonymous - 13. mar. 2024
Se toimii 100. paljon parempi tärinä kuin tavallisesti. Raskas (hidas) tärinä. Myös imukuppi toimii kuten pitääkin. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Mega hyvä
Anonymous - 11. aug. 2021
Toimii todella hyvin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistavat iskut
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukavan kokoinen ja mukavat iskunvaimentimet, jotka osuvat makeisiin kohtiin. Mukava imukuppi, jotta voit todella päästää irti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Se ei ole työntävä dildo!
Anonymous - 13. mar. 2024
Työntödildo se ei ole! Se ei työnnä niin kuin odotat, sen värähtelymalli on enemmänkin klöntti edestakaisin, se on järjettömän kova ja ei mukava! ei suosittelisi kenellekään!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful