Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Wingie Multi Function Parivibraattori var 1

Tracy's Dog Wingie Multi Function Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tracy's Dog -tuotemerkin parivibraattori on aikamoinen makupala pariskunnille, jotka ottavat mielellään väriseviä nautintoja mukaan vällyjen väliin. Se suoriutuu toki täydellisesti sooloseikkailuistakin, kiitos sisään asetettavan, värähtelevän varren ja kahden värisevän ulokkeen, jotka hemmottelevat taidokkaasti klitorista, nännejä, penistä sekä muita erogeenisia alueita.

Kevyesti kaartuvalla, sametinpehmeällä sauvaosalla voi hemmotella G-pistettä helposti. Voimakkaasti värisevät ulokkeet lähettävät intensiivisiä nautinnon aaltoja terskan alueelle ja penisjänteelle. Tämän nautinnon moniosaajan ulokkeilla voi myös hemmotella nännejä, klitorista tai häpyhuulia ja nauttia entistäkin intensiivisemmistä kliimakseista.

Sisään asetettava varsi sekä kumpikin uloke tarjoavat nautittavaksi 7 värinäasetusta. Käytä niitä erikseen tai yhdessä osallistuessasi yksityisiin allasjuhliin tai peiton heilutteluun. Vesitiivis vibraattori liittyy mielellään seuraasi minne vain.

Puhdistat sen helposti vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Parifibra
testaaja - 27. jul. 2022
Hyvän laatuinen tuote ja hyvät värinät.Suosittelen
Oikein hyvä!
Anonymous - 11. jan. 2022
Erittäin helppo ja hyvä käyttää parina. Monia variaatioita leikkiä varten. Vain mielikuvituksesi on rajana leikkiä tällä. 10/10 meille!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mahtavat vibat!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jännittävä tuote, jossa on ihanat ja voimakkaat värähtelyt! Olen käyttänyt sitä yksin ja on ollut hauska tutkia eri käyttötapoja :) Siinä on hyvä akun kesto ja ihanat värähtelykuviot ovat yhtä suuret molemmissa päissä. Koska niitä ohjataan erikseen, ne menevät pois synkronoinnista, jos käytät molempia samalla kuviolla samaan aikaan. Kun akseli on asetettu paikalleen, on hieman vaikea päästä käsiksi painikkeisiin, koska ne ovat aivan aukon kohdalla. Emättimellisesti se osuu g-pisteeseen täydellisesti, anaalisesti se sopii hyvin värähteleväksi pistokkeeksi. Tuotteen muoto, värähtelyt, laatu ja pariston kesto ovat loistavia. Ainoa asia, josta en pidä, on se, kuinka kova se on, tuntuu kuin kovaa muovia, joka on päällystetty ohuella silikonilla. Paitsi käsivarret, jotka ovat täysin silikonissa viimeisessä osassa. Tästä huolimatta käytän sitä mielelläni joka soolohetkellä, koska positiiviset ominaisuudet ovat niin hyviä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tracyn koiran parvibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Todella hyvä. Tekee esileikistä suihinottona paljon hauskempaa ja mukavampaa miehelle. Myös todella hyvä dildona.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yllättävän hyvä
Anonymous - 4. jan. 2022
En oikein tiennyt, mitä odottaa, mutta laatu on todella hyvä, ja vaimoni rakastaa akselin syvää värähtelyä. Se on ehdottomasti hauska leikkiä, koska voit käyttää sitä useissa paikoissa. Peukut pystyyn
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hieno värähtelijä
Anonymous - 7. mar. 2022
Hyvin toimiva ja helppokäyttöinen
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ihana
Anonymous - 13. mar. 2024
Pariskunnat ja sinkut voivat käyttää sitä monin tavoin. Ihania tapoja käyttää sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful