Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TruSkyn The Tru Ride Dildo 17,3 cm var 1

TruSkyn The Tru Ride Dildo 17,3 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsitkö mahdollisimman aidonkaltaista dildoa? Siinä tapauksessa amerikkalaisen Doc Johnsonin TruSkyn The Tru Ride Dildo on juuri sinua varten.

Dildo on luonnollisen pituinen, nautinnollisen täyttävä ja yksityiskohtaisesti muotoiltu. Sen selkeästi erottuva terska, varren suonet ja tyvessä olevat kivekset muistuttavat aitoa asiaa erehdyttävästi.

Toisin sanoen The Tru Ride -dildosta tulee takuulla uusi paras leikkikaverisi.

Dildo on valmistettu fantastisesta Dual Density TruSkyn -silikonista, jonka ydin on joustava mutta silti tarpeeksi jämäkkä tarjotakseen helposti suunnattavaa stimulaatiota, ja joka on päällystetty uskomattoman pehmeällä ja aidolta iholta tuntuvalla kerroksella.

Käytitpä dildoa kiihottaviin soololeikkeihin tai osana nautinnollista valjasleikkiä kumppanisi kanssa, kokemus on varmasti vertaansa vailla.

Silikonimateriaali on hajutonta ja allergiaa aiheuttamatonta. Se lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä. Valmistettu Yhdysvalloissa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieman liian paksu
Couple37 - 12. feb. 2021
Oli hieman paksu verrattuna siihen, mitä etsimme. Kysyin Sinfulilta pienemmästä ja ei niin paksusta. Minulle suositeltiin tätä. Mutta se oli aika iso. Voidaan käyttää hyvän esileikin jälkeen.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful