Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Turbo Stroker Masturbaattori Miehille var 1

Turbo Stroker Masturbaattori Miehille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Turbo Stroker Masturbaattori Miehille on kiihottava, automaattinen itsetyydytysväline, joka hemmottelee sinua ihanalla värinällä ja pehmeillä imuliikkeillä.

Pääset nauttimaan imusta pitämällä Turbo Strokeria aivan kiinni vartalossasi siten, ettei väliin pääse lainkaan ilmaa, ja käynnistämällä laitteen liikkeet. Holkin yläosa alkaa liikkua edestakaisin stimuloiden terskaa. Holkin liikkuessa ylöspäin voit tuntea lyhytkestoisen, herkullisen alipaineen, joka muistuttaa suuseksiä.

Voit päättää itse haluatko nauttia värinästä ja liikkeestä samanaikaisesti vai erikseen, ja molemmissa on kolme erilaista intensiteettitasoa, joista voit valita mieleisesi.

Suosittelemme käyttämään Turbo Strokerin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen voit kiertää Turbo Strokerin auki ja irrottaa holkin helppoa puhdistamista varten.

Huomioithan, että Turbo Stroker toimii 4 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Valitettavasti ei minun makuuni
Anonymous - 13. mar. 2024
Turbo Stroker on loistava tuote, joka lupaa suihinoton kaltaista stimulaatiota. Se ei ole yhtä suuri kuin fleshlightit eikä paina juuri mitään, siinä on 3 eri nopeutta ja 3 värinän voimakkuutta. Valitettavasti tämä ei ollut minun kokemukseni, se oli itse asiassa kivulias, vaikka puoli tuubia liukuvoidetta. Sisempi kumi stimuloivilla nupuilla ei ollut niin pehmeä kuin toivoin. Mutta kestin lähes 40 minuuttia, kunnes minun oli luovuttava ja laitettava se hyllylle. Pään ylös- ja alasliikkeet vastaavat ehkä vain parin sentin ilmanpainetta. Tärinä olisi ollut myös miellyttävä, jos nupit eivät olisi olleet niin kovia. Mutta olen yllättynyt tuotteen koosta ja hiljaisuudesta. Valitettavasti ei ole sellainen minulle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful