TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ultimate Personal Shaver Miehille var 1

Ultimate Personal Shaver Miehille

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

49,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Ultimate Personal Shaver Miehille on tehokas trimmeri, jota voi käyttää kaikilla vartalon alueilla, joten se sopii myös intiimikarvanpoistoon.

Trimmerin mukana saat neljä erilaista vaihtopäätä, joiden avulla voit helposti hallita karvojen pituutta. Yksi vaihtopäistä on säädettävä ja sen voi asettaa neljään eri pituuteen.

Ultimate Personal Shaver -trimmerin mukana saat myös erilaisia sapluunoita, joiden avulla voit ajella karvoitukseen kuvioita.

Jos haluat käyttää sapluunaa, ajele ensin alueen karvat parin millimetrin pituisiksi. Aseta sen jälkeen sapluuna paikalleen ja ajele karvat sitä mukaillen yhdellä niistä vaihtopäistä, joilla saat aikaan tarkempaa ja lyhyempää jälkeä.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful