Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria Aidonkaltainen Vagina var 1

Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria Aidonkaltainen Vagina

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria Aidonkaltainen Vagina tarjoaa ennenkokemattoman luonnollisen itsetyydytyskokemuksen.

Masturbaattori on muotoiltu japanilaisen pornotähden intiimialueen pohjalta, joten sen suuaukko on viimeistä piirtoa myöten aidonkaltainen. Sen sisällä on kiihottavan tiukka, aaltoileva rakenne, jossa on myös selkeästi erottuva G-piste. Lisäksi voit tuntea aidonkaltaisen kohdunsuun työntyessäsi kokonaan masturbaattorin sisälle. Tämän aidompaa kokemusta on vaikea kuvitella.

Proof 001 on kompaktin kokoinen, joten sitä on helppo käsitellä ja käytön jälkeen sen puhdistus käy käden käänteessä.

Masturbaattorin sisäsyvyys on 15 cm ja sen suuaukko joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria on valmistettu TPE-materiaalista, joka ei sisällä ftalaatteja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ostos
Jan - 6. aug. 2019
Tämä masturbaattori on hämmästyttävä. En ole koskaan kokeillut mitään, mikä olisi lähempänä aitoa! + Ultrarealistinen tunne (erityisesti liukuvoiteen kanssa). + Antaa poikkeuksellisia orgasmeja. + Realistinen anatomia. + Hyvä laatu. + Pieni juliste laatikossa. - Tuote vaatii hieman enemmän aikaa puhdistamiseen. - Valitettavasti 99 % tekstistä on japaniksi. - Laatu maksaa. Suosittelen tuotetta.
0
sarjaa kannattaa kokeilla
Johnny - 27. jan. 2019
Hyvä tuote. Pehmeä ja kutsuva sisäinen, aidonkaltaisen tuntuinen. Hienovaraisia tuntemuksia, jotka johtavat helposti huipentumaan. Voidaan käyttää myös käänteisesti. "hands free" on paras. Mukana oleva liukuvoide tuo mieleen hedelmällisen naisen ja hienoisen hajuveden tuoksun, on lisäksi hyvä käyttää. Joissakin näistä on kanava, joka menee sivulle, mutta ei kaikissa. Sinful lähetti minulle korvaavan tuotteen yhdelle näistä ja onneksi vaihdettu tuote oli täysin kunnossa!
0
Herra D
Anonymous - 2. sep. 2022
Tämä emätin on hieman pienempi kuin kuvassa. Mutta silti tyytyväinen kokonaisuutena :)))) Nyt olen testannut melkein kaikki nämä emättimet. Fantastinen kokemus. Lämmitystanko ja se tekee nautinnosta todellisen kokemuksen :)))) Suosittelen lämpimästi kaikkia näitä eksklusiivisia vaginoita. Fleshlight ei ole edes lähellä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tuntuu hyvältä, mutta ei kestä kulumista.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tuote tuntuu pehmeältä ja uskomattoman realistiselta. Materiaali on kuitenkin niin pehmeää, että se ei kestä käyttöä. Huomaa myös, että se on tehty pienille peniksille - todellinen tunkeutumissyvyys on 12 cm.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful