TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Utensil Race Proof 008 Hibiki Aidonkaltainen Vagina var 1

Utensil Race Proof 008 Hibiki Aidonkaltainen Vagina

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos haaveilet erittäin aidontuntuisesta itsetyydytyskokemuksesta, joka muistuttaa kaikin tavoin seksiä naisen kanssa, Utensil Race Proof 008 Hibiki Aidonkaltainen Vagina on erinomainen hankinta.

Masturbaattorissa on nystyröity sisärakenne, ja se on niin aidonkaltainen, että sen sisältä löytyy jopa G-piste, joka stimuloi sinua joka työnnöllä. Masturbaattorin ulkopuolella on realistiset häpyhuulet, ja se on valmistettu aitoa ihoa muistuttavasta pehmeästä materiaalista.

Masturbaattori on tarkka kopio japanilaisen pornotähti Hibiki Otsukin emättimestä. Se on kompaktin kokoinen, joten sitä on helppo hallita eikä se vie paljoa säilytystilaa.

Utensil Race Proof 008 Hibiki on valmistettu ftalaatittomasta TPE:stä. Masturbaattorin kokonaispituus on 16 cm. Sen suuaukko on joustava, joten se sopii useimmille miehille.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful