Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
VelvOr JBoa Säädettävä Herrasmiesten Penisrengas var 1

VelvOr JBoa Säädettävä Herrasmiesten Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Huippulaadukas VelvOr JBoa Säädettävä Herrasmiesten Penisrengas sopii kaikille miehille. Sen avulla saat kookkaamman ja kestävämmän erektion.

Lassomainen penisrengas on valmistettu joustavasta silikonista, jonka ympärillä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas. Teräsrengas on valmistettu Saksassa ja viimeistelty käsin kultasepän toimesta Hollannissa. Teräsrenkaan avulla penisrenkaan kokoa voi säätää helposti, jotta se sopii käyttäjälleen täydellisesti. Joustavan penisrenkaan suurin mahdollinen halkaisija on yli 30 cm.

VelvOr JBoa on varsinainen luksustuote. Se on pakattu mustaan putkeen, jonka kyljessä lukee "The ultimate gift for gentlemen" (Ultimaattinen lahja herrasmiehille).

Upean, mustan säilytysputken voi sujauttaa kätevästi taskuun tai laukkuun matkakäyttöä varten.

Näin käytät penisrengasta: - Avaa lenkki sopivan kokoiseksi ja pujota se aivan erektiossa olevan peniksen tyveen. - Pidä teräsrenkaasta tukevasti kiinni ja vedä silikoninauhan päitä kunnes penisrengas tuntuu sopivan kireältä.

Huomioithan, ettei penisrengasta tule käyttää silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vain vauvoille
Anonymous - 2. jan. 2013
Säädettävyyden vuoksi siihen jää helposti jotain kiinni - ihoa tai erityisesti hiuksia. Tämä tekee siitä hieman vaikean ja joskus tuskallisen käyttää... Muuten hyvin tehty.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hieman hankala mutta hyvä
Anonymous - 2. apr. 2013
Mukava materiaali ja hyvä laatu, mutta sen käyttö on hieman hankalaa. Jos et ole hereillä, voit jäädä jumiin säätömekanismin alle, mutta kun sen oppii tuntemaan, se on todella hyvä. Taitaa olla paras trimmatuille tai ajelluille kavereille, jotta karvat irtoavat.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful