Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vibe Couture Ravish Rabbit G-pistevibraattori var 1

Vibe Couture Ravish Rabbit G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Varaudu nautinnolliseen hauskanpitoon Vibe Couturen ainutlaatuisen muotoisen Ravish-vibraattorin kanssa. Sen kimmoisan pehmeästä kaksikerroksisesta silikonista valmistettu varsi on 90 asteen kulmassa, ankkuroituen täydellisesti G-pisteen alueelle. Samalla sen ulkoinen osa hemmottelee klitoristasi. Sen molemmat päät värisevät, johdattaen sinua kohti syviä sekaorgasmeja.

Vibraattorin kiinteä ABS-muovinen ydin on päällystetty herkullisen pehmeällä silikonilla, ja sen kahvaa koristaa kiiltävät metallinväriset yksityiskohdat. Kontrastina varren jyrkälle kulmalle, vibraattorin klitorisosa on joustava ja mukautuu helposti anatomiaasi.

Sekä varressa että klitorisosassa on omat, erikseen ohjattavat moottorinsa, jotka värisevät 3 nopeudella ja 4 rytmillä. Avaa matkalukitus ennen käyttöä pitämällä käynnistyspainiketta pohjassa 3 sekunnin ajan. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta vibraattorin pintaan ja nauti lumoavasta tuplastimulaatiosta molemmilla nautintopisteilläsi.

Puhdistat vesitiiviin vibraattorin lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella. Lataat sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Riippuvuutta aiheuttava!
Anonyymi - 5. aug. 2021
Itse en ole koskaan pystynyt saamaan suihkuorgasmia, mutta nyt pystyn siihen! Sinun tarvitsee vain opetella käyttämään painikkeita. Ohjeet eivät ole kovin hyödyllisiä, mutta opit käyttämään sitä nopeasti. Erittäin vahva suositus. Minun on kuitenkin "varoitettava", että se aiheuttaa erittäin suurta riippuvuutta.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful