Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vibe Therapy Discover Tupladildo var 1

Vibe Therapy Discover Tupladildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vibe Therapy Discover Tupladildo on ihanan pehmeä ja joustava.

Discover-tupladildo on valmistettu ftalaatittomasta lääketieteellisestä silikonista. Se on erittäin taipuisa, joten voit käyttää sitä yksin saadaksesi nautinnollista tuplastimulaatiota tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Dildon pinnalla on juomuja ja uurteita, jotka tarjoavat lisästimulaatiota liikuttaessasi sitä edestakaisin sisälläsi.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta dildon kanssa, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman miellyttävä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ylellinen uusi ystävä
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen etsinyt kaksinkertaisia dildoja kaikkialla ja tämä on todella täydellinen! Se tulee kauniissa ja yksinkertaisessa pakkauksessa. Kun otin lelun ulos, huomasin, kuinka sileä silikoni on ja täydellinen sekoitus kiinteyttä ja pehmeyttä. Ensivaikutelma on erittäin hyvä ja se tuntuu uskomattoman ylelliseltä. Aluksi ajattelin, että lelu voisi olla tavallinen lelu, koska se ei värise - mutta ei! Suunnittelu kierretyllä suonella stimuloi molempia mukavalla tavalla. Lisäksi sillä on epätasainen halkaisija, joten jokaisella liikkeellä tunnet paljon enemmän kuin sileällä dildolla.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä silikoninen kaksoisdildo, jossa on muutamia puutteita
Anonymous - 7. sep. 2012
Koska tuote on valmistettu silikonista, se on uskomattoman helppo puhdistaa ja helppokäyttöinen. Vähän voidetta ja se liukuu päälle kuin siivillä. Tuote on erittäin joustava, joten ei ole mitään ongelmaa käyttää sitä kaksinkertaiseen tunkeutumiseen, jos haluat, ja tämän vuoksi sillä ei ole mitään ongelmia liikkua. Tuotteessa on kuitenkin joitakin puutteita: - tuote on itse asiassa melkein liian joustava. Jos käytät liikaa voiteluainetta, siitä voi olla vaikea saada kunnollista otetta, ja silloin se vain taipuu sen sijaan, että menisi sisään - se ei ole 100-prosenttisesti silikonia koko matkalta. Sisällä on pari vaahtomuovitankoa, minkä vuoksi se on niin joustava, ja keskellä liitoskohdassa on kova muovitanko - silikoni ei tunnu yhtä laadukkaalta kuin esimerkiksi Fun Factoryn. Se ei ole yhtä miellyttävän tuntuinen - keskimmäinen liitos näyttää siltä, että se voisi aueta, ja se ei ehkä ole yhtä hauskaa riippuen siitä, mitä teet sillä. On kuitenkin sanottava, että se ei ole koskaan murtunut, vaikka kuinka kovaa sitä työnsin. Vain uteliaisuuttani sain selville, mitä sisällä oli, ja kyllä, ostaisin sen mielelläni uudelleen. Ja koska se on niin joustava, sitä voi käyttää moniin asioihin. ;) Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat erittäin pitkän dildon ja samalla haluavat laadukkaan dildon.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful