Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vibe Therapy Fascinate Geishakuulat var 1

Vibe Therapy Fascinate Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vibe Therapy Fascinate Geishakuulat ovat kauniisti muotoillut ja korkealaatuiset kuulat lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Ne on muotoiltu ergonomisesti, joten ne on helppo asettaa paikoilleen. Kuulat on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista ja ABS-muovista.

Kuulat on suunniteltu naisille, jotka haluavat treenata ja vahvistaa lantionpohjan lihaksiaan ja saada sitä kautta nautinnollisemman seksielämän. Silikonipinnan alla on liikkuvat kuulat, jotka myötäilevät vartalosi liikkeitä stimuloiden lantionpohjan lihaksia.

Lantionpohjan lihasten harjoittamista suosittelevat sekä seksologit, kätilöt että gynekologit.

Vibe Therapy Fascinate -kuulissa on kiinni pehmeä ja joustava silikoninaru, jonka avulla ne on helppo poistaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvät
Ekat - 9. mar. 2018
Vaikutti aluksi isoilta, mutta tuntuvat mukavalta sisällä, eivät pidä kovaa meteliä (kehtaan pitää esim siivotessa) ja helppo asettaa paikalleen ja poistaa.
Geishakuulat
Minna - 12. jan. 2018
Tosi hyvät
Rakkauskuulat
Maria - 30. jan. 2015
Ne ovat kivoja ja mukavia, mutta ymmärrän vain yhden käyttökerran jälkeen, että tämä ei ollut sitä, mitä tarvitsin juuri nyt. Ne ovat yksinkertaisesti vähän liian isoja minulle... Minun oli vaikea saada ne puhtaiksi muovin ja silikonin liitoksista, muutoin ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. Antaa mukavan tunteen pyörivillä kuulilla, jotka luovat värinää ja aktivoivat emättimen lihaksia. Niille, jotka haluavat/tarvitsevat vähän isompia kuulia, nämä ovat luultavasti erittäin hyviä.
0
Ihanat kuulat, jotka ovat juuri oikean kokoisia
zirppa - 25. nov. 2014
Olen tyytyväinen! Juuri oikea paino aloittelijalle, joka haluaa treenata lihaksia, kunhan vain kuuntelee käytettävissä olevia harjoitusaskeleita. Kuulien pinta on mukava ja koko hyvä. Pidän siitä, että kuulat ovat liikuteltavia, koska harjoituksessa on "vastusta", ja se herättää lihaksia. Nautintoa lisäävä!
0
Ben-WOW-kuulat
Petersen - 9. aug. 2017
Ostin nämä täältä ensimmäisiksi geishakuulikseni, ja olen ehdottomasti tyytyväinen niihin! Jännitin ja odotin pakettiani tilattuani ne kivan pastellin violetin värisenä. Kun ne saapuivat, en malttanut odottaa, että pääsen kokeilemaan ollenkaan. Aluksi olin hieman yllättynyt koosta, mutta ne näyttävät isommilta kuin miltä tuntuvat. Olen nuori enkä ole synnyttänyt ja koko sopi minulle hyvin. Kuulat sopivat mainiosti lantionpohjan treenaamiseen, ja kun olen alkanut käyttää niitä, pääsen eroon myös penetraatiosta! Ehdottomasti fani! Lisäksi on myös varsin stimuloivaa tuntea sisempien kuulien pyörimisen kävellessä ja olen joskus käyttänyt niitä "lämmittelynä" ennen kuin poikaystäväni näkemistä. Kaiken kaikkiaan loistava ostos, varsinkin hintaansa nähden! Voi suositella, että varustat itsesi myös liukuvoiteella ja seksilelujen puhdistusaineella.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful