Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vibe Therapy Grandiose Rabbit Vibraattori var 1

Vibe Therapy Grandiose Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vibe Therapy Grandiose Rabbit Vibraattori on virtaviivaisesti suunniteltu tuplavibraattori, joka tarjoaa täyttävää sisäistä stimulaatiota sekä herkullista värinää klitoriksellesi. Se on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu samettiselta ihoa vasten.

Grandiose-vibraattoria on helppo käyttää sen kahvassa olevalla kolmella painikkeella. Yksi niistä on virtapainike, jolla käynnistät ja sammutat vibraattorin. Toisesta painikkeesta säädät klitorisvibraattorin seitsemää värinätasoa ja kolmannella puolestaan säädät dildovarren liikkeitä.

Grandiose sopii erinomaisesti naisille, jotka nauttivat täyttävästä stimulaatiosta.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta vibraattorin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieno pinta, mutta ei tarpeeksi vahva lantionpohjalihaksilleni ;-)
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukavan kokoinen - ei liian pitkä tai kapea, mutta hyvä leveys..... Mukava ja helppohoitoinen pinta... Valitettavasti dildoosan varsinainen liike ei toimi minuun, koska lantionpohjalihakseni ovat super vahvat... mutta kani-toiminto on ehdottoman tehokas... ylivoimaisesti paras kani, joka minulla on tähän mennessä ollut. Ja se on kaunis (minulla on valkoinen), joten sillä ei ole väliä, jos unohdan pakata sen pois.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful