Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibraattori var 1

Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vibe Therapy Serenity on naisellinen, pehmeästä ja laadukkaasta silikonista valmistettu rabbit-vibraattori. Sen kookas varsi täyttää sinut ihanasti.

Serenityn seitsemän eri värinätasoa stimuloivat sinua sisäisesti samalla kun pupunkorvat hierovat klitoristasi nautinnollisesti. Voit säätää Serenityn liikettä sen hieroessa sinua sisältä.

Laitetta säädetään vain kolmen painikkeen kautta, joten se on erittäin helppokäyttöinen.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta vibraattorin kanssa saadaksesi siitä täyden ilon irti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mahtava
Anonymous - 2. aug. 2018
Ladattavien paristojen kanssa tämä on hieno juttu. Minun ei tarvitse huolehtia siitä, että se purkautuu, kun käytän sitä, koska se voidaan vaihtaa nopeasti. Värähtelyt menevät kuin unelma. Negatiivista on, että se hajosi vuoden kuluttua, joten minun oli ostettava uusi, joka myös kesti vain vuoden. Mutta se kannattaa ostaa uudelleen ja uudelleen
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä aloittelijan vibraattori
Anonymous - 1. sep. 2014
Ostin tämän vibraattorin lahjaksi poikaystävälleni (lue: minulle ;)) Se on loistava aloitteleva vibraattori. Klitorista stimuloivat "kaninkorvat" ovat todella mukavia ja pehmeitä, ja superhyviä klitorikselle! Se ei ollut niin hiljainen kuin odotin, mutta kun musiikki soi, sitä ei huomaa ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super vibraattori hyvälaatuinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibratorin ja minun on myönnettävä, että olen myyty! Tämä on toinen kani-värähtelijäni, ja ostin tämän toivoen, että laatu olisi parempi kuin ensimmäinen. Minun on sanottava, että se on sen mukainen. Materiaali on pehmeää ja sileää ja erittäin helppo puhdistaa. Lisäksi mielestäni vibraattorin muotoilu on todella mukava ja tyylikäs, se ei ole liian kinky eikä tylsä. Sitä on erittäin helppo käyttää, siinä on vain 3 painiketta. Yksi, joka kytkee vibraattorin päälle, mistä olen iloinen, koska et voi lisätä tärinää, jos tuo painike ei ole päällä. Tämä minimoi riskin, että se käynnistyy itsestään laatikossa tai laukussa ;) On myös painike, jolla vaihdetaan kaninkorvien 7 värähtelymallin välillä, ja painike, jolla vaihdetaan 3 kierroksen välillä itse lisäosassa. Värähtelijä on suuri ja täyteläinen, mikä tuntuu todella mukavalta hyvällä määrällä voiteluainetta. Korvat ovat hyvin joustavat, joten voit muokata niitä itse osumaan klitorikseen. Se on vedenpitävä, mikä on mielestäni valtava plussa sekä puhdistamisen kannalta että myös siksi, että voit ottaa sen suihkun alle. Sanon kuitenkin, että värähtelijä on hieman meluisa, mutta en ajattele sitä paljon, kun se on peiton alla. Voit kuulla hieman, miten pyörivä osa toimii. Se ei ole jotain, joka pilaa tunnelman, kun pääset liikkeelle! En ole vielä kokenut, etten saisi orgasmia sen kanssa, joten kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen ostokseeni ja voin suositella sitä muille. Erittäin hyvä ostos rahoille :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful