Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vibe Therapy Thrilla Minidildovibraattori var 1

Vibe Therapy Thrilla Minidildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vibe Therapy Thrilla Minidildovibraattori sopii sekä aloittelijan ensimmäiseksi vibraattoriksi että kenelle tahansa, joka kaipaa käsilaukkuun mahtuvaa pientä mutta pippurista tehopakkausta.

Vibraattorin värinästä voi nauttia sisäisesti, mutta voit myös liikutella sitä klitoriksellasi ja muualla vartalollasi. Vibraattoria on helppo käyttää ja kokonsa puolesta se on mainio valinta ensimmäiseksi seksileluksi.

Vaihtelet sen seitsemän värinätason välillä helposti painamalla pohjassa olevaa painiketta. Dildovibraattori on muotoiltu aidonkaltaiseksi, joten sen hyvin erottuva terska ja suonitettu varsi tarjoavat sinulle lisästimulaatiota.

Vibe Therapy Thrilla on valmistettu silikonista ja sen pinta tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Sen sisään asetettava pituus on n. 9,5 cm ja halkaisijaltaan se on n. 3 cm leveimmästä kohdastaan. Vesitiivis vibraattori toimii 1 x AA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ja hyvä laatu
Anonymous - 8. jul. 2017
Minusta se oli erittäin hyvä ja eri värähtelyt olivat hyviä. Laatu oli hyvä ja sitä oli hauska käyttää yksin ja kumppanin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
canon
Anonymous - 13. mar. 2024
Yhtä hyvä anaalisesti kuin vaginaalisesti ..uskomattoman mukava jopa miehille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
canon
Anonymous - 13. mar. 2024
Yhtä hyvä anaalisesti kuin vaginaalisesti ..uskomattoman mukava jopa miehille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Valtuutettu
Anonymous - 6. apr. 2018
Hyvä halpa ensimmäinen vibraattori, hieman äänekäs joissakin värähtelytiloissa. Mutta mukana tulee, joten se tekee työnsä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Joo, okei.
Anonymous - 3. jul. 2017
Ensimmäinen dildovärähtelijäni ja minun on sanottava, että ei - se ei vedä vertoja oikealle. Tarkoitan, että se on melko helppo käyttää ja se voi kutittaa kaikissa oikeissa paikoissa. Rakastan sitä, että se on muotoiltu kuin aito, joten voit silti saada hieman tunnetta siitä, että olet sellaisen kanssa, mutta suosikkivärähtelyni on ehdottomasti nro 4. Mielestäni sen äänitaso on todella matala! Rakastan sitä! Hyvä ostos, jos olet aloittelija.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Uusi ystäväni
Anonymous - 3. aug. 2017
Olen kokeillut klitorisvibraattoreita ennenkin, mutta ostin tämän, koska halusin kokeilla dildotyylistä. Koko ei ole ylivoimainen, joten luulen, että tarvitsen isomman jossain vaiheessa. Mutta se on mielestäni joka tapauksessa todella hyvä. Minun piti tottua käyttämään dildoa, mutta nyt se vain toimii ja tulen todella joka kerta, kun käytän sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä aloittaja
Anonymous - 13. mar. 2024
Uskomattoman hyvä tuote ja loistava aloitus, varsinkin jos olet hieman hermostunut. Mutta osta iso dildo heti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful