Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vive Aki Värisevä Anustappi var 1

Vive Aki Värisevä Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vive Aki Värisevä Anustappi tarjoaa sekä ylellistä muotoilua sekä todella nautinnollista anaalistimulaatiota.

Aki on kerrassaan upea tappi, jonka erikoinen muotoilu tarjoaa nautintoa sekä silmille että sisäisesti. Kiihota itseäsi pelkästään sen kärjellä tai koko tapin pituudelta.

Tappi on kookas, joten suosittelemme sitä kokeneemmille käyttäjille. Sen pehmeä silikonipinta ja miellyttävä muoto sopivat myös pitempikestoisiin leikkeihin.

Säädät tapin kymmentä eri värinäasetusta näppärästi tyvessä olevien painikkeiden avulla. Vive-tuotesarjan ainutlaatuinen Climax Function -toiminto vie sinut nautinnon huipulle alta aikayksikön.

Anaalikäytön lisäksi Vive Akia voi käyttää vaginaalisesti, klitorisvibraattorina tai stimuloimaan välilihan aluetta ja muita vartalon erogeenisiä alueita. Se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

Vive Akin voi ladata mukana tulevan USB-latausjohdon avulla. 130 minuutin latauksella saat 50 minuutin verran leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kauan eläköön Aki
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä upea pistoke on todellinen voimanpesä! Tyttönä arvostin sitä sekä pistokkeena että klitorisstimulaattorina. Minusta oli kuitenkin hieman sääli, että pariston kesto oli vain 50 minuuttia, koska se loppui kesken kaiken.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful