Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vive Cato Pulse Rabbit G-pistevibraattori var 1

Vive Cato Pulse Rabbit G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Moninkertaista nautintosi Viven Cato Pulse -pupuvibraattorin avulla. Sen kolme erilaista stimulaatiotoimintoa tarjoavat yli tuhat eri yhdistelmää, joista voit nauttia, kun kaipaat kunnon hemmottelua. Lopuksi sen erityinen Climax-painike laittaa kaikki moottorit orgasmintäyteiselle vaihteelle, joka vie sinut ekstaasiin.

Sileä ja tyylikäs silikonipinta kätkee alleen 3 tehokasta moottoria, jotka pitävät perusteellista huolta klitoriksestasi ja G-pisteestäsi värinöiden ja paineaaltojen voimin. Säädä jokaisen moottorin intensiteettiä ja rytmiä erikseen niiden omista painikkeista. Vie nautintosi huippuun napsauttamalla Climax-painiketta.

Lataat uuden suosikkilelusi mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Koska se on vesitiivis, voit nautiskella myös kylpyhuoneen puolella, ja puhdistat sen helposti vedellä ja miedolla saippualla, niin se on valmis seuraavaa orgasmiasi varten.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful