Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vive Minu Ladattava Lay-on Vibraattori var 1

Vive Minu Ladattava Lay-on Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Viven pieni mutta pippurinen Minu-vibraattori on muotoiltu siten, että sen värinät välittyvät tehokkaasti koko vulvan alueelle. Aseta se paikoilleen ja leikittele sen 10 erilaisella värinäasetuksella löytääksesi juuri ne, jotka saavat sinut voihkimaan nautinnosta.

Vibraattorin kapealla kärjellä voit kohdistaa värinät tarkasti tiettyyn kohtaan, kun taas sen joustavat siivekkeet välittävät ne laajalle alueelle. Paina vibraattorin alaosan kumpu häpyhuulten väliin ja nauti kiihottavista tuntemuksista. Voit myös liikutella vibraattoria haluamillesi alueille.

Minu kätkee sisälleen 3 värinänopeutta ja 7 rytmiä, joita vaihtelet plus- ja miinuspainikkeista käynnistyspainikkeen molemmin puolin. Lataa se mukana tulevalla USB-latausjohdolla, niin saat nauttia jopa 75 minuutin ajan ihanista värinöistä.

Vibraattorin pinta on samettista, pölyä hylkivää silikonia, joka tuntuu entistäkin paremmalta, kun sivelet sen pintaan vesipohjaista liukuvoidetta. Minu on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan kylpyleikkeihin, ja puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful